Kezdőoldal » Utazás » Európa » Milyen Madrid? Miket tudtok róla?

Milyen Madrid? Miket tudtok róla?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 16. 20:01
 1/5 anonim ***** válasza:
12%
fúj reál!!!
2010. ápr. 16. 20:23
 2/5 anonim ***** válasza:
67%

- Európa 3. legnépesebb városa (ha Moszkvát is belevesszük, akkor a negyedik).

- 21 kerülete van

- A város jelképe az eperfára mászó medve :D

- Nagyon sok tere van

Ezeket tudom. Ja és hogy Spanyolország fővárosa.

2010. ápr. 18. 13:09
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

én voltam Madridban többször is, nagyon tetszett, szép város, könnyű kiigazodni benne, kedvesek az emberek, mindig van élet, történik valami, és bármi is legyen az érdeklődésed (kultura, nightlife, sport) találni fogsz neked tetszőt

ha bejön a latinos stílus, akkor szerintem tetszene, mindenképp érdemes megnézni, ha van rá lehetőséged :)

2010. ápr. 19. 17:08
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Madrid gyönyörű elképesztő látvánnyal rendelkezik:D Én egyszer jártam ott, és egy magamfajta falusi embernek elképesztő volt ott lenni egy hetet. De voltam már Mallorcán, de az jobban megfogott, mert az a hely egyszerűen kimondhatatlanul szép és tiszta kedves emberekkel. De ha már Madrid, akkor hajrá Real Madrid és hajrá Casillas!
2010. aug. 20. 21:09
 5/5 anonim ***** válasza:
Egy hosszú hétvégét megér, nekem Barcelona jobban tetszett.
2010. aug. 20. 23:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!