Kezdőoldal » Utazás » Európa » Várna-tengerpart. Tényleg nem...

Várna-tengerpart. Tényleg nem szép az Aranypart?

Figyelt kérdés
Sok helyen olvastam hogy ez a homokos tengerpart nagyon csúnya... Szerintetek ez most igaz?😖

2016. júl. 5. 13:48
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Jah en vagyok a "hüjegyerek" ... Aha. Oké. Az meg mindig hülyegyerek* ... Szánalmas idióta kommentre nem vagyok kiváncsi úgyhogy sziaaaaaaa
2016. júl. 7. 14:19
 12/14 A kérdező kommentje:
Jojoooooo... El lehet húzni innen!!! Koszi! Helyesírási szótár!!! :))
2016. júl. 8. 09:17
 13/14 anonim ***** válasza:

hány éves vagy?

mindenképpen menjetek át az óvárosba, Nesebarba, az gyönyörű,nem homokos hanem ott kagylótörmelékből és kavicsokból van a "homok", tudom hogy a homokos rész nem a legszebb...de aki még ennek se tud örülni...na mindegy az óvárostól el fogtok alélni, egészen a partig menjetek le, nincsenek sokan se az emberek, el lehet férni kényelmesen,nincs akkora élet mint a napos vagy az aranyparton.

2016. júl. 10. 22:20
 14/14 anonim ***** válasza:

hány éves vagy? Ha az aranypartra mentek

mindenképpen menjetek át az óvárosba, Nesebarba, az gyönyörű,nem homokos hanem ott kagylótörmelékből és kavicsokból van a "homok", tudom hogy a homokos rész nem a legszebb...de aki még ennek se tud örülni...na mindegy az óvárostól el fogtok alélni, egészen a partig menjetek le, nincsenek sokan se az emberek, el lehet férni kényelmesen,nincs akkora élet mint a napos vagy az aranyparton.

2016. júl. 10. 22:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!