Szerintetek megérné Ausztriába kiköltözni?
Figyelt kérdés
A párom 22 éves és csak 8.általánosa van, nyelvet sem ismeri. Mondanom sem kell, itthon közmunkábol èl. Èn most érettségiztem 20 éves vagyok elég jol beszélek németül és van bolti eladò szakmám. Szerintetek ha ketten kimennénk tudnánk gyűjtögetni ott? Egy vállalkozásba akarnánk bele kezdeni itt magyarországon de ahhoz gyűjtenünk kéne . Szerintetek van erre lehetőség? Tapasztalatok? Én az interneten hìrdetett szoba lány/fiu munkákra gondolok valamint a konyhai kisegìtő munkákròl ami majdnem 2000 euròt igér fejenként havonta. Van ami szállást is biztosît. Szerintetek??2016. jún. 26. 11:32
21/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm . Még maradunk akkor kicsit nyelvet tanulni.
2016. jún. 28. 09:41
22/22 BodorSoft válasza:
Sziasztok! Nyilván külföldi munkavállalásnak is vannak árny oldalai,mi is munkát keresünk, külföldön páromnak német , nekem angol nyelvtudásom van tud valaki olyan céget ajánlani amelyik megbízható?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!