Londonba utazok, mit vigyek magammal?
Figyelt kérdés
December elején jövök haza de nem tudom miket vigyek. Már írom a listát folyamatosan de semmit nem akarok itthon hagyni :)2016. jún. 9. 15:37
1/4 anonim válasza:
Ateltem ugyanezt :)
Ruhak (polo,rovid nadrag, vastag pulcsik, alsonemuk,zokni,stb..)
Turolkozo,agynemu huzat, telefontolto, irataid, szukseges gyogyszerek, fontosabb emlek egy kep vagy egy pluss, en vittem a kedvenc samponombol kremembol, fogkefe fogkrem ( kinn sem dragak), ha szereted a hazait turo rudi pl de magyar boltok vannak.. smink, en vittem 1 palacsinta sutot,konyharuhakat, parfumok, kepeket, igazabol nezz szet szobadban vagy a lakasban es ami nelkul nem tudnal meglenni. :)
Jo utat neked!
2/4 anonim válasza:
Felesleges bepakolni mindent palacsintasutotol kezdve a kiskutyaig. Ha mentel mar egy hetre nyaralni akkor pont ugyanaz eleg lesz. Ugyis veszel egy halom mindent mialatt kialakul a kinti eleted. En tobbszor utaztam kulfoldre tobb honapra ugyanigy. Elso alkalommal hulye voltam es mindent vinni akartam, masodik alkalommal egy 8 kgos kezipoggyasszal mentem. Es nő vagyok :D. Eleg volt boven. Ha kell valami, ott kint is lehet kapni.
3/4 anonim válasza:
Valami önvédelmi eszközt is vigyél. Éjszaka elég veszélyes London.
4/4 anonim válasza:
Én nem vinném túlzásba a pakolást. Ilyen helyekre én 10 literes hátizsákkal szoktam menni, amibe belefér pár ruha, ami mindenképpen szükséges, illetve a kütyük és az okmányok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!