Kezdőoldal » Utazás » Európa » A nagy kézipoggyászba beletehe...

A nagy kézipoggyászba beletehetem a elemtöltőt és a fényképezőgépem? (Wizzair)

Figyelt kérdés
Továbbá beleszámolják-e a kerekeket a méretbe?

2016. jún. 7. 20:53
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Sok helyen alatt azt értettem, hogy több ezzel foglalkozó oldal is lecikkezte már, hogy nem számít bele és már régóta nem szemétkédnek annyira a poggyászmérettel. Ettől függetlenül természetesen a wizzair oldalán is fent van, ahogy előttem is írták, de gondolom nem sokan olvasgatják az üzletszabályzatot havonta, hogy változott e.
2016. jún. 7. 22:37
 12/18 anonim ***** válasza:
0%
Sok helyen leírták, aztán ha mégis beleszámolják akkor meg cumi van.
2016. jún. 7. 23:07
 13/18 anonim válasza:
0%

A Wizzair szabályait kell nézned! Ott kapsz erre válaszokat!

Nagyon szemét egy légitársaság ez tény, de csak itthon, a magyarok ilyenek!

Igen: beleszámítódik a méretébe a kerék is! Nyilván!!! Vagy a kereket vágják le? Ha valaminek a méretéről van szó, akkor az faltól-falig, kocc-tól kocc-ig, azaz a kereke is, mert az IS hozzátartozik a bőröndhöz!

Ez remélem logikus!

Fényképezőgép mehet bele, elemtöltő is szerintem.

2016. jún. 8. 01:03
 14/18 anonim ***** válasza:
67%

Mit nem lehet ezen érteni? Leírtam, hogy több repüléssel foglalkozó holnap is leírta, hogy nem számít bele, maga Váradi József nyilatkozta, hogy ő sem ért egyet az utasok ilyenfajta szivatásával. Ezzel csak arra utaltam, hogy nem az itteni gyakoris válaszokra kell hagyatkozni, hanem utána lehet nézni, természetesen a wizzair szabályzata a döntő.

#13 Elég világosan leírtuk szerintem, hogy nem számít bele, de mindegy. :)

2016. jún. 8. 08:29
 15/18 anonim ***** válasza:
28%
#14 neked meg le lett írva, hogy egy oldalt kell elolvasni: a cégét amivel repülnél, azon belül is a szabályzatot.
2016. jún. 8. 10:19
 16/18 anonim ***** válasza:
Úgy látom ezt fölösleges erőltetnem. :D
2016. jún. 8. 10:30
 17/18 anonim ***** válasza:

Én is úgy látom! :XD

Néhány embernek döbbenetes az értelmi szintje...

2016. jún. 8. 11:51
 18/18 A kérdező kommentje:

Jelentem ,hogy meg sem mérték a bőröndöm pedig nagyobb volt! Még Isztambulban sem!

Illetve minden maradhatott benne.. csak Isztambulban kellett kivennem az elemtöltőt, de azt utána vissza is kaptam.

2016. jún. 24. 19:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!