A nagy kézipoggyászba beletehetem a elemtöltőt és a fényképezőgépem? (Wizzair)
A Wizzair szabályait kell nézned! Ott kapsz erre válaszokat!
Nagyon szemét egy légitársaság ez tény, de csak itthon, a magyarok ilyenek!
Igen: beleszámítódik a méretébe a kerék is! Nyilván!!! Vagy a kereket vágják le? Ha valaminek a méretéről van szó, akkor az faltól-falig, kocc-tól kocc-ig, azaz a kereke is, mert az IS hozzátartozik a bőröndhöz!
Ez remélem logikus!
Fényképezőgép mehet bele, elemtöltő is szerintem.
Mit nem lehet ezen érteni? Leírtam, hogy több repüléssel foglalkozó holnap is leírta, hogy nem számít bele, maga Váradi József nyilatkozta, hogy ő sem ért egyet az utasok ilyenfajta szivatásával. Ezzel csak arra utaltam, hogy nem az itteni gyakoris válaszokra kell hagyatkozni, hanem utána lehet nézni, természetesen a wizzair szabályzata a döntő.
#13 Elég világosan leírtuk szerintem, hogy nem számít bele, de mindegy. :)
Én is úgy látom! :XD
Néhány embernek döbbenetes az értelmi szintje...
Jelentem ,hogy meg sem mérték a bőröndöm pedig nagyobb volt! Még Isztambulban sem!
Illetve minden maradhatott benne.. csak Isztambulban kellett kivennem az elemtöltőt, de azt utána vissza is kaptam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!