Wizz Air Privilege Pass-os beszállókártyával lehet plusz egy csomagot felvinni?
Üdvözletem!
Kérdésem a következő: A Wizz Air néha eljátssza, hogy (külön vásárlás nélkül) ráírja a beszálló kártyámra (ha többen foglalunk, akkor is csak az enyémre), hogy PRIVILEGE PASS (a többiekén rendesen NO PRIORITY van). Egyedül Discount Club tag vagyok. Ez most is így történt. Megjegyezném, sem az elsőbbségi beszállásért nem fizettem külön, és nem is vásároltam meg az amúgy elég drága Privilege Pass-t (egyedül a 2 fős Discount Club van). Mivel múlt évben ugyan így történt néhány útnál, azt tudom, hogy a gyakorlatban ez elsőbbségi beszállást jelent. Viszont most, hogy a Wizz megvariálta a csomagszabályzatot, a Privilege Passosoknak elvileg jár plusz egy kisméretű csomag. A kérdésem az, hogy ha én nem vagyok Privilege Passos, de a beszállókártyámon az van, akkor is vihetek fel plusz egy kis csomagot? Mivel kisméretű kézipoggyásszal megyünk, az a plusz egy oldaltáska kifejezetten jól jönne még :).
A beszállókártyán a kisméretű kézipoggyász van kipipálva, hiszen nem fizettünk pluszba semmit, extra szolgáltatásokat sem kértem.
A WizzAir szabályzatát mát jól ismerem. A kérdés arra irányul, hogy én nem fizettem ezért a szolgáltatásért, de a beszállókártyán így szerepel. Így is vihetek plusz egy (nagyon) kis tatyót, vagy nem?
Köszönöm szépen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!