Angliába érdemes menni dolgozni fesztiválokra?
Figyelt kérdés
Itt konkrétan erre gondolok: [link]
Volt már valaki hasonló helyen dolgozni? Mik a tapasztalataitok?
20/l
2016. jún. 5. 18:44
1/7 anonim válasza:
szerintem ezt neked kell eldönteni hogy megéri-e. nekem nem érné meg, mert nagyon gyenge a bér. de valakinek meg az is jó.
2/7 anonim válasza:
Még az itthoninál is gyengébb? Na ne röhögtess :'D
3/7 anonim válasza:
"Még az itthoninál is gyengébb? Na ne röhögtess :'D"
Sajnos igaz. Amíg sokan csak hallomásból tudják hogy mit is ér a "nagy" nyugati minimálbér, addig azt hiszik hogy abból dőzsölni lehet. Pedig közel sem. Sőt! Nyugaton is csak rendes bérből lehet megélni.
4/7 anonim válasza:
Szerintem megéri, jó buli és tapasztalat, nyelvgyakorlás. Még ha nullára jösz ki a végére, akkor is jól jártál.
5/7 anonim válasza:
En nem hagynam ki a helyedbe, ha nem keresel csak annyit hogy kinn vegyel magadnak kajat, ill utazasra..mar akkor is megerte! Megismered azt a kulturat, eletformat.. :)
6/7 anonim válasza:
nekem egyik ismerősöm volt ilyenen, azt mondta hogy olyanokat látott hogy egy pringles chipses dobozba beleszartak és azt kellett feltakarítaniuk... ennyi pénz nagyon kevés, sztem ne menj
7/7 anonim válasza:
Igen, a Royal Ascoton biztos pringles dobozba fognak kakálni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!