400 ezer forint elég lehet egy tengerparti nyaraláshoz 6 embernek?
Ki lehet hozni annyiból, de nem apartmanban. Ha nincs autó, akkor pl Eurolines-al fejenként 28 ezer a Budapest-Bibione útvonal. Mi tavaly voltunk Júliusban az Il Tridente kempingben öten, és összesen 93 ezer volt 4 éjszakára. De ez csak 1 autó és egy nagy sátor volt. Több sátor több pénz. De még így is maradna közel 100 ezer forintotok. Étteremben mi sem ettünk, esténként főztünk itthonról vitt zacskós leveseket, meg konzerveket egy kis mobil gázmelegítőn. Mondjuk a kemping élethez hozzátartozik, hogy este mindenki grillezik, süt, főz, sörözik, nem éttermekben kajál.
Autó bérlés nem tudom mennyi, de lehet, hogy hasonló árban kilehetne hozni, és akkor az kényelmesebb és gyorsabb.
"autót bérelnénk, hogy mindannyian elérjünk."
Így lehetetlen, nagyon drága az autóbérlés + kaució. Egy buszos utazással kijönne 400-ból ha nagyon spóroltok.
Köszönöm szépen a válaszokat.
Horvátország kijön ennyiből, már jobban utána olvastam.
Szállás, félpanzióval van 53 ezer/ 2 főért. Ez ugye hatunknak 160 ezer. Az autóbérlés üzemanyaggal 100 ezer. Ez 260 és marad még 140 ezer,ami bőven elég 4 napra 6 embernek a többi költségre.
Az autóbérlés alkalmával fizetett kauciót vissza kapja az ember, szoval az nem tartozik hozzá a költségekhez.
"Szállás, félpanzióval van 53 ezer/ 2 főért."
Ez négy napra ennyi?
Belinkelnéd?
"Az autóbérlés üzemanyaggal 100 ezer. "
Az autópálya díjat oda-vissza beleszámoltad a 100 ezerbe?
A Bónusz Brigád oldalán van ez az ajánlat is, de van több, szoval lehet válogatni. Belföldön már többször voltunk az ő kuponjukkal, nem is tudom, hogy nem jutott előbb eszembe.
Ismerős által sikerül jo áron autót bérelni, szoval igen, mindent beleszámoltam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!