400 ezer forint elég lehet egy tengerparti nyaraláshoz 6 embernek?
Próbáld meg, hogy nem főszezonban mentek, apartmant béreltek és főztök.
Úgy simán elég lehet. Egy rendes tengerparti repülőjegy retúrban 50-60euró per fő.
Ezért már mehettek Szaloniki környékére, Barcelonába, Athénba. Mehettek egy kört Korfura, Szicíliába, Máltára.
Nem vicc.
lásd azair.cz/
Szállást vagy airbnb-n foglalj, vagy a hotelscombined oldalán. Talán még pénzt is hoztok haza...
"autót bérelnénk, hogy mindannyian elérjünk."
Nos, az autóbérlés amúgy sem olcsó mulatság, olyan autó, amibe mind a 6-an befértek, kb. 6 ezer ft/nap. Ha nincs szerencsétek, kauciót is kell fizetni... Nem tudjuk, melyik tengerpartra szeretnétek menni, de jó eséllyel van autópálya- díj + benzinfogyasztás és akkor még csak odaértetek, de nincs szállás. 6 fős apartman 4 éjszakára sem 2 ft, de nem lehet pontosabb adatokat írni, mivel országot nem írtál...
Summa summárum, a 6 főre nagyon kevésnek tűnik a 4 napra a 400 ezer ft így... talán egy nagyon közeli horvát part kijöhet belőle nagyon szűkösen...
Menjetek fapadossal mondjuk Bulgáriába és ott kempingben keressetek szállást.
Így talán belefér.
Bérelt autóval biztos nem.
Bérelt autóval biztos nem fog menni...
Ha korán mentek - július elején kaptok olcsó apartmant, később főszezonban ez a pénz a szállásra, útiköltségre lesz elég. Sajnos nyárra már olcsó fapados is elég reménytelen.
A négy napból pedig kettő masszív utazás, nem tudom, megéri-e...
A Te leírásod alapján ránéztem a belinkelt oldalra: okt. 5-étől 9-ig 26 ezer ft/ fő a retúr repjegy kézipoggyásszal, feladott poggyász nélkül - 6 főre nagyjából 160 ezer ft mivel a reptértől is el kell jutni a szállásig.
A legolcsóbb szállás 33 ezer ft/éj/ lakás + airbnb illeték, jutalék, össz 145 ezer ft. Már szűkösen számolva is 310 ezernél tartunk, s akkor maradt 6 emberre 90 ezer ft 4 napra, közlekedésre, kajára, "szórakozásra", stb. hát ez igencsak nem elég... Barcelonában pl. ~ 2 euro egy jegy...
Nem tudom, az előttem szóló mit keresett, de 6 főre itt vannak a szigetek: [link]
és hozzá egy hét apartman Korfun 9,8-as értékeléssel 100eFt alatt a 6 főre.
Nem akarom az utazási irodák és az autókölcsönző cégek üzletét rontani, de a repjegy 300 euró, a szállás még 330. 6 főre összesen. Összesen költöttek 200 ezret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!