Görögországban szeretnék búvárkodni. Mi ennek a módja?
Figyelt kérdés
Szóval egy baráti társosággal megyünk júniusban Görögországba.De a búvárkodásra csak egy maximum 2 napot szánnánk. A gyerekek 12-18 évesek és ők is ki szeretnék próbálni. Nem tudom mennyi idő az előkészület. A tanfolyam. Több hetes vagy mondjuk csak pár óra? És még érdeklene mennyibe kerül, bár gondolom oylan 10000Ft/fő.2010. ápr. 10. 17:27
1/3 anonim válasza:
Az oktatás csak a biztonsági előírásokra vonatkozik, és mindenképpen ottani búvárok kíséretében próbáljátok ki. Amúgy itt érdemes keresgélni sok hasznos infót lehet találni: www.hellasz.hu
2/3 A kérdező kommentje:
Persze mi is úgy gondoltuk. Csak nem tudom hogy a tanfolyam mennyi ideig tart. De akkor csak mondjuk 2-3 óra, és utána mehet a merülés, teljesen kezdőként?
2010. ápr. 10. 19:17
3/3 anonim válasza:
Én úgy tudom a felkészítés igen csekély, hisz kísérettel történik a merülés, viszont látnivaló sincs túl sok, csak barlangok, pár helyen második világháborús gépek, az ezerszínű halas látvány sajna nem jellemző. Ismerősöktől úgy hallottam egy olyan merülés, amin kb csak megmutatják mit is jelent búvárkodni 50 eurónál kezdődnek, és onnan a csillagos ég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!