Horvátország tényleg nagyon drága lett?
Figyelt kérdés
Még a 90-es években voltam ott utoljára a háború után, akkor fillérekért lehetett ott nyaralni. Ismét mennék oda, de azt hallottam hogy Olaszország szintű árak vannak már.2016. máj. 21. 16:23
1/3 anonim válasza:
Mostanában nem emelkedtek nagyon az árak, de a 90-es évek árszínvonala már valóban a múlté. Átlag nyugat európai árak vannak, sajnos drágábbak a magyar áraknál.
2/3 anonim válasza:
Szerintem Olaszországnál még igy is olcsóbb...legalábbis szállás tekintetében tuti.
Én először a Balatont nézegettem, de aztán úgy döntöttem, hogy inkább fizetek még benzinre pénzt, és megyek kicsit odébb, a tengerhez, már nem szimpi a Balaton...és szerintem horvátországi árai vannak.
Ne menjetek túl messzire Horvátországban, és akkor legalább a benzinen spóroltok kicsit. :)
3/3 anonim válasza:
Igen, szerintem elég drága. Tavaly nyáron voltunk Olasz- és Horvátországban is, mindkét helyen kempingben laktunk, és szerintem Horvátország egy kicsit drágább volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!