Kezdőoldal » Utazás » Európa » Belgiumban Molenbeekbe vagy...

Belgiumban Molenbeekbe vagy Schaerbeekbe érdemes inkább költözni?

Figyelt kérdés
Ki szeretnénk költözni Belgiumba és ez a két hely jöhetne szóba egyenlőre.Mit gondoltok?

#Európa #költözés #Belgium #Brüsszel #molenbeek #schaerbeek
2016. máj. 7. 11:57
1 2
 11/14 anonim válasza:
Szerintem próbálj a déli, dél-keleti, keleti városrészekben lakást találni. Sokkal élhetőbb környék, tele zöldterülettel és sokkal kevesebb muzulmán és feka bevándorlóval.
2016. máj. 29. 16:37
 12/14 A kérdező kommentje:

igen tudjuk ,hogy vannak ettől,békésebb meg zöldebb helyek,amik tényleg jobbak lennének,de munka miatt korlátozottak a lehetőségek.

Az meg,hogy muszlimok meg bevándorlók,akik ott élnek ezer éve,az különösebben nem zavar egyikünket se.

2016. máj. 29. 19:18
 13/14 anonim ***** válasza:

Én Schaerbeekben laktam egy évet. Van a kerületnek egy része, ahol a nagy többség török (nem arab), de az a rész, ahol én laktam tök vegyes volt. Az én házamban két (ránézésre) török és két belga család lakott. (Én egy spanyoltól béreltem a lakást.) A két törökkel soha semmi baj nem volt, az egyik belga nő azonban full bolond volt, és nagyrészt miatta költöztem el.

Szóval Schaerbeeknek, mint minden városrésznek, vannak jobb és rosszabb részei is, de összességében semmi gáz nincs. Molenbeekben csak (arab) étteremben jártam. Az a környék tényleg full arab volt, oda nem szívesen mennék mert kellemetlenül érezném magam, de ez se jelenti azt, hogy veszélyesnek kellene lennie.

2016. jún. 11. 11:09
 14/14 A kérdező kommentje:

Hogy érted,hogy bolond volt,az mit takar?

Akkor végül is ezt leszámítva szerettél ott lakni?

De mért voltál miattuk zavarba?:o

2016. jún. 11. 13:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!