Elmennél Londonba egynapos útra?
Figyelt kérdés
Néztem, hogy tízezer forint alatt ki lehetne hozni úgy, hogy kora reggel elmenni és késő este visszajönni.2016. ápr. 23. 01:52
11/14 anonim válasza:
Én nem mennék, mert mire kiérek a reptérre, kb. 2 óra. Ott megint 1,5 órát rá kell szánni a gép indulásáig. A repülés nem tudom meddig tart, mondjuk 2,5 óra, mire Londonban kiérek a repülőtérről. Megint 1 óra, mire beérek a városba, ott van valamennyi szabadidőm, szintén 1 óra vissza a reptérre, megint 1,5 óra várakozás, 2,5 órás út után Pesten vagyok, 2 óra múlva pedig otthon. Akkor az 2+1,5+2,5+1+1+1,5+2,5+2=14 óra utazás oda-vissza. 1 éjszakás út még belefér, de ez egyértelmű, hogy nagyon kevés rá. Én is inkább Bécsbe, vagy Pozsonyba mennék.
12/14 anonim válasza:
Sok múlik azon is, melyik reptérre érkezel. Heathrow-ról az expresszel negyedóra alatt bent vagy. És ha feladott poggyász nélkül mész, bőven elég egy órával korábban ott lenni a reptéren.
13/14 anonim válasza:
Inkább gyüjtenék még egy kicsit, és elmennék egy hosszú hétvégére legalább. Egynapos kirándulásra inkább egy közelebbi és kisebb várost választanék.
14/14 anonim válasza:
7 ezer forintért biztos nem a Heathrow-ra megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!