Kezdőoldal » Utazás » Európa » Elmennél Londonba egynapos útra?

Elmennél Londonba egynapos útra?

Figyelt kérdés
Néztem, hogy tízezer forint alatt ki lehetne hozni úgy, hogy kora reggel elmenni és késő este visszajönni.

2016. ápr. 23. 01:52
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Én nem mennék, mert mire kiérek a reptérre, kb. 2 óra. Ott megint 1,5 órát rá kell szánni a gép indulásáig. A repülés nem tudom meddig tart, mondjuk 2,5 óra, mire Londonban kiérek a repülőtérről. Megint 1 óra, mire beérek a városba, ott van valamennyi szabadidőm, szintén 1 óra vissza a reptérre, megint 1,5 óra várakozás, 2,5 órás út után Pesten vagyok, 2 óra múlva pedig otthon. Akkor az 2+1,5+2,5+1+1+1,5+2,5+2=14 óra utazás oda-vissza. 1 éjszakás út még belefér, de ez egyértelmű, hogy nagyon kevés rá. Én is inkább Bécsbe, vagy Pozsonyba mennék.
2016. ápr. 23. 13:20
 12/14 anonim ***** válasza:
Sok múlik azon is, melyik reptérre érkezel. Heathrow-ról az expresszel negyedóra alatt bent vagy. És ha feladott poggyász nélkül mész, bőven elég egy órával korábban ott lenni a reptéren.
2016. ápr. 23. 13:54
 13/14 anonim ***** válasza:
Inkább gyüjtenék még egy kicsit, és elmennék egy hosszú hétvégére legalább. Egynapos kirándulásra inkább egy közelebbi és kisebb várost választanék.
2016. ápr. 23. 20:30
 14/14 anonim ***** válasza:
7 ezer forintért biztos nem a Heathrow-ra megy.
2016. ápr. 23. 20:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!