Kezdőoldal » Utazás » Európa » Elmennél Londonba egynapos útra?

Elmennél Londonba egynapos útra?

Figyelt kérdés
Néztem, hogy tízezer forint alatt ki lehetne hozni úgy, hogy kora reggel elmenni és késő este visszajönni.

2016. ápr. 23. 01:52
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem. 4-5 napot voltam, de még így is sokminden kimaradt (igaz, volt benne egy Dover + Canterbury kirándulás is). Ha csak azért mennél, hogy elmondhasd: voltál Londonban, akkor menj egy napra, de ha körül is akarsz nézni, akkor ne sajnáld rá a pénzt!
2016. ápr. 23. 01:58
 2/14 anonim ***** válasza:
19%
És mivel repülővel 10 e_ért ? xD
2016. ápr. 23. 02:00
 3/14 anonim ***** válasza:
19%
De inkább azt kérdem, hogy fénysebsebéggel egy űrhajóval :D Busz vonat 10-12 óra alatt oda is ér . Kihajolsz az ablakon szippantasz egy jó mélyet az angol levegőből aztán tűz is vissza veled a vonat :D
2016. ápr. 23. 02:05
 4/14 A kérdező kommentje:
#2 Igen, repülővel, 7180 Ft a jegy oda-vissza és azt néztem, hogy 3-4000 Ft-ból pedig be lehet jutni Londonba, így 10 ezer körül megállna az útiköltség.
2016. ápr. 23. 02:15
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha tényleg ilyen olcsó a jegy, akkor simán mennék. De kalkuláld bele, hogy a repülőtéren is sok időt kell eltölteni ahhoz képest és bemenni Londonba is idő.
2016. ápr. 23. 02:24
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha 20-30 ezer lenne a jegy, akkor én is azt mondanám, hogy nincs arányban, de ennyiért kár kihagyni, egynapos kiruccanásnak teljesen jó. Nyilván nem fogod tudni megnézni az egész várost, de lesz 7-8 órád, ami tökéletes arra, hogy sétálj egy nagyot a belvárosban, felmenj mondjuk a London Eye-ra, bemenj egy-két boltba, megigyál egy pint sört. London nagyon klassz hely tényleg el lehet tölteni heteket is, de ahhoz nem kevés pénz kell. Ha olcsón akarsz kicsit beleszagolni, akkor azt mondom most kell kihasználni ezeket a nagyon olcsó jegyeket akár egynapos útra is, mert nem biztos, hogy később lesznek ennyire kedvező lehetőségek.
2016. ápr. 23. 02:33
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Nagy kaland az egynapozás, de fárasztó is.

Ráadásul ha szervezel mellé egy olcsó(bb) szállást akár egyetlen éjszakára is, megsokszorozhatod az ott töltött időt.

Nem mondom, hogy nincs értelme reggel menni, este jönni (a 100 forintos jegyek korában én is rendszeresen jártam piknikezni, pizzázni, hamburgerezni), de szerintem London megér egy kicsit több időt is.

2016. ápr. 23. 08:31
 8/14 anonim ***** válasza:
78%
Nem tudom egy napra inkább mennék Bécsbe, Pozsonyba vagy valami más közeli helyre. Ha már Londonba megyek, akkor maradnék egy kicsit. Sok értelme nincs odamenni, bemetrozni a városba sétálni pár órát aztán meg vissza.
2016. ápr. 23. 08:40
 9/14 anonim ***** válasza:
26%
Legalább tízszer jártam eddig Londonban, így simán elmennék egy napra is szinte bármikor. Ha életemben először mennék, akkor biztosan legalább egy hetet szeretnék ott tölteni. Első alkalommal egy nap semmire nem elég. Így csak a keserű szájíz marad utána, hogy ezt sem láttam, azt is milyen jó lett volna megnézni, stb.
2016. ápr. 23. 09:41
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha budapesti lennék, és nem kellene még odáig is két órát autóznom, akkor simán. Nyilván egy napra nem azért megy az ember, hogy mindent megnézzen Londonban. Viszont egy élménydús napnak, egy kis kiruccanásnak tökéletes. Jobb, mint a net előtt tölteni az időt. :)
2016. ápr. 23. 12:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!