Ha 9 hónapra kimegyek Spanyolországba ( iskolába járnék és családnál laknék) akkor meg tudnék tanulni folyékonyan spanyolul? Jó nyelvérzékem van. Ja és 16 éves vagyok.
Igen, főleg, ha spanyol családnál laknál.
Csak az a kérdés, hogy járnál iskolába, ha jelenleg nem beszélsz spanyolul? vagy van valamilyen spanyol tudásod?
Meg aztán az sem mindegy, hová mész: katalán területen pl. katalánul tanítanak az iskolában.
2-es vagyok - hát nem vagy valami bőbeszédű... :-)
Mi az, hogy túlélő szint? Alapfok? Vagy még annyi sem?
Melyik részére mennél Spanyolországnak? (ezt már kérdeztem, de még mindig nem derült ki.
Mert pl. Andalúziában nem biztos, hogy nyerő, ha azt a nyelvjárást tanulod meg - lehet, senki nem fog megérteni :D
2-es vagyok és tisztelettel megkérem azokat, akik lehúztak: valaki mondja már el, legyen szíves, hogy miért?
Miért nem lehet 9 hónap alatt megtanulni spanyolul kinti környezetben - szerintük? Főleg, ha a kérdező még akar is tanulni?
Egyáltalán tudtok spanyolul? vagy valamilyen nyelven?
Azért mertem azt állítani, hogy meg lehet tanulni, ugyanis beszélek spanyolul és 2 hét turistáskodás annyit dobott a tudásomon, hogy simán letettem a középfokút (jó, előtte már tanultam, de autodidakta módon)
Ezzel nem zt állítom, hogy 2 hét alatt középfokra fel lehet jönni, hanem azt, hogy az adott nyelvi környezet igen sokat segít a tanulásban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!