Kezdőoldal » Utazás » Európa » Szeretnénk párommal külföldre...

Szeretnénk párommal külföldre utazni nyáron Spanyolországba. Egyénieg szerveznénk meg. Valaki segítene benne?

Figyelt kérdés

2016. febr. 14. 22:26
 1/6 anonim ***** válasza:

Nem nehéz.

Kezdésnek

- eldönteni, hogy melyik hónap, melyik nap, és hány napra.

- eldönteni, hogy repülő, vonat, busz, kocsival akartok menni.

-Ha ezek megvannak akkor az adott honlapon lehet foglalni a járatokat.

- szállást keresni az adott időpontokra.

pl: booking.com oldalon.

-megnézni a neten, hogy mi az amit megnéznétek, ami érdekel titeket. Érdemes megszervezni, és előre tudni a lehetséges árakat.

-gyűjteni a pénzt

- élvezni a nyaralást

2016. febr. 14. 22:32
 2/6 anonim ***** válasza:
Mi is spanyolba voltunk tavaly is, előtte is. Egyénileg. Ugy kezdtem hozza, hogy először kinéztem a számunkra legmegfelelőbb nyaralóhelyet, aztán találtam is a bookingon egy szállást, ami nagyon tetszett, megnéztem van-e még szabad hely. Ezzel egyidőben elkezdtem keresni a repülőjegyet, hogy melyik időpont a legideálisabb, ha stimmelt a szállással, akkor megvettem a jegyet. Azért a jegyet kell először megvenni, mert az naponta eltérő áru, így lehet pl ha nem pénteki időpontra veszed, hanem mondjuk keddre, akkor olcsóbbra jön ki, vagy hasonlók. A szállás viszont általában állandó, vagyis csak a főszezon közeledtével növekszik folyamatosan, de néha vannak akciók is. Ezután gyorsan lefoglaltam a szállást is, es kész. Vagyis mi béreltunk autót is, azt is értelemszerűen amikor leszáll a repülő fel órára rá felvehető legyen es vissza is a csekkolas elott fel órával a leadás.
2016. febr. 15. 07:23
 3/6 anonim ***** válasza:
Skyscanner.net-en nézzetek ki egy olcsó repcsit, utána lehet nézni olcsó szállást az airbnb-n. Én kb. ennyit tennék, utána már csak oda kell menni, és kész.
2016. febr. 15. 11:03
 4/6 anonim ***** válasza:

Spanyolországba semmiképp nem mennék sem busszal, sem autóval. Messze van, ezért drága és hosszú az út közúton.

Én fordítva kezdeném mint az előttem szólók, először egy elfogadható árú repülőjegyet keresnék, ugyanis ezt a nehezebb megtalálni. Ha ez megvan, kezdenék szállást vadászni hozzá.

A repülőjegyet az azair.cz oldalán nézegesd, valószínű vagy a ryanair, vagy a wizzair lesz a nyerő.

Madrid, Alicante, Barcelona, zárójelesen Malaga lehet az a cél, amit találni fogtok. Egyikkel sem fogtok mellé.

Ha szállást keresel, nagyon jó a kayak, vagy a hotelscombined. Mindkettőn sokat spórolhattok a booking.com-os árakhoz képest.

2016. febr. 15. 11:06
 5/6 anonim ***** válasza:
Mi már nem szállodázunk, csak airbnb-n foglalunk lakást. Sokkal jobb szerintem, olcsóbb is, kényelmesebb is.
2016. febr. 15. 11:11
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2016. febr. 16. 23:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!