Diploma nélkül mennyire érné meg Spanyolországba költözni? Illetve Barcelonába katalán nyelvtudás nélkül (angol, spanyol, magyar van)
Figyelt kérdés
2016. ápr. 20. 06:15
11/12 anonim válasza:
10-es, 4 évvel ezelőtti a kérdés. Azt ugye azért lássuk be, hogy az elmúlt 4 évben sokat változott a világ. Amúgy meg a kérdező már a kérdésében is Barcelonát említi és azt, hogy nem akar pincér lenni - én erre válaszoltam.
Ha esetleg ki is ment volna Benidormba, tavaly a a Covid idején tuti elvesztette volna az állását, mivel a turizmusnak tavaly kb. kampó volt, az angolokat meg nem is engedték utazni.
12/12 anonim válasza:
Pardon, helyesbítek: 5 évvel ezelőtti - le vagyok maradva :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!