Kezdőoldal » Utazás » Európa » Mit gondoltok Portugáliáról?

Mit gondoltok Portugáliáról?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 6. 19:04
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Én egyik évben egy hónapot voltam kint. Nekem nagyon tetszett. Árban nagyon hasonló mint Magyarország.Elég olcsó minden,gondolok itt pl. kajára. Csak egy probléma volt,hogy minden forgalmasabb helyen drogot akartak ránk sózni. Nem zavarta őket a két méterrel arrébb levő rendőr. De mondjuk ez kölcsönös volt.:)) Amúgy az emberek nagyobb része kedves volt. Érdemes elutazni.
2010. ápr. 6. 19:45
 2/5 omadjoe ***** válasza:
100%
egyetértek az elottem szoloval. nagyon kedvesek, segitokeszek ott az emberek. de az utak! sokhelyen rémálom! telepulések is erdekessek, talán az itteni kicsi falukra emlékeztetnek.
2010. ápr. 6. 21:07
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Ott elek. Szeretem. :)
2010. ápr. 6. 21:11
 4/5 anonim válasza:
70%
A turizmussal foglalkozók udvariasak, de zavaróan vallásosak.
2010. ápr. 7. 09:00
 5/5 anonim válasza:
67%
Cristiano Ronaldo *.* iszonyat helyes és jó a teste, úgyhogy csak jó hely lehet! :)))
2010. jún. 30. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!