Mennyire lenne jó ötlet autóval elutazni Valenciába?
Nekünk Murcia tartomány határán van családi házunk, mi mindig autóval megyünk, főleg azért, mert kutyával vagyunk.
Zuhanyozni lehet bizonyos nagyobb benzinkutaknál!
Megállhattok kemping közelében is esténként, ott is be lehet lopakodni, zsetont vásárolni, és így zuhanyozni.
A sofőrnek fizetni kérdést nem értem??????????? Mit jelent?
vihettek satrat is! a spanyol, és francia pihenökben van lehetöség sátor állitásra. én szoktam látni. F-1 hotelek olcsoak 3fö/éjszaka 28-35 euro közötti az ára. amugy meg kényelmes, megbizhato autoval ugorjatok neki az utnak. Franciában tilos az utmentén szerelni. autopályarol leszedés ára az kb. 1000 euro!!! le boulou - valencia között használjátok az N-II, majd az N-340 utat azok nem fizetösek. barcelona- és valencia között az autopályadíj 30 euro körül van. (AP-7) az AP-7 barcelonában a 13-as leágazotol- (montornes-i) egészen a Villafrancaig (asszem a 26-os leágazásig) ingyenes. ott át kell menni az A-2re. majd a N-340a-ra. Tarragona felé. ugy menjetek, hogy franciában Ne tankoljatok, az auto huzza ki LA Jungera-ig! spanyolban olcso az uzemanyag! meg szolvéniában. olaszban is drága az uzemanyag.
hirtelen ennyi.
U.I.: mi erre szoktunk járni, egészen Almeriaig.
az ut nekem 650-700 euro autopályadijakkal együtt oda-vissza. 7 literes fogyasztással, csomagokkal tulterhelve 3 személlyel. szlovéniába, és spanyolba tankolva. olasz autopályaszakasz csak 45 euro oda, és 45 vissza...
ja én 2750 km-et megyek egyhuzora, 32-36 ora alatt.
második beszolo voltam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!