Kezdőoldal » Utazás » Európa » Amszterdamba készülünk jövőhón...

Amszterdamba készülünk jövőhónapban. Mennyire kockázatos most oda menni?

Figyelt kérdés
Busszal megyünk, Németországban alszunk első éjszaka, hétfőtől szombaton. Aggódok a támadások miatt, okkal? Vagy nem veszélyesebb, mint itthon maradni?

2016. ápr. 10. 19:33
 1/5 anonim ***** válasza:
55%
De. Most akkor otthon maradsz? Vagy matematikai kepletet varsz amelyben itt valami biztonsagi politikai szakerto kiszamitja egy lehetseges tamadas lehetoseget? A-C×D2 = 0.33. Ennyi eselyed van a halalra. De lehet holnap elut valaki itthon. Varj arra is van kepletem...
2016. ápr. 10. 19:40
 2/5 anonim ***** válasza:
60%
Most hogy emberevő tulipánokat fejlesztettek ki Amszterdamban én biztos nem mennék oda, különösen a külföldieket eszik igencsak jó étvággyal. nagyon veszélyes hely.
2016. ápr. 10. 20:12
 3/5 anonim ***** válasza:
Rengeteg buszbaleset is történt az elmúlt években. Nem félsz buszra ülni?
2016. ápr. 11. 00:11
 4/5 anonim ***** válasza:
Unalmas dolog imamalomként ismételgetni a sok beszari otthonülőnek hogy a világ hatalmas, Amszterdam is. Tudom, nehéz ezt felfogni de Párizsban 12 millió emberből halt meg száz a múlt őszi merénylet kapcsán. Magyarországon ennél többen halnak meg közúti balesetben egy negyedév alatt.
2016. ápr. 11. 05:16
 5/5 anonim válasza:
100%
Szia! Én múlthéten voltam egyetemmel Amszterdamban busszal..Nem volt semmi gáz, a városban, bár eléggé kevertek az emberek nem tűnhet fel senkinek kb,h terroristák lennének,de szerintem ha már Hollandia akkor Hágában robbantgatnának! :)
2016. ápr. 25. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!