Kezdőoldal » Utazás » Európa » A vámmentesben vásárolt...

A vámmentesben vásárolt dolgokra van valami korlátozás?

Figyelt kérdés
Szóval amit a vámmentesbe vásárolok, azt minden további költségek nélkül felvihetem a repülőre a kézipoggyászom mellett? Egy kicsit nagyobb lesz valószínűleg. Nyilván ésszerű keretek között, nem kétajtós szekrény, és nem 55 colos lapostv, de egy relatíve kicsit nagyobb csomag, minden további nélkül fölvihetem az utastérbe?
2016. ápr. 5. 22:11
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha belefèr a kèzipoggyàszodba, minden gond nèlkül. Ha nem fèr bele, akkor fapadosoknàl nem vihető.(maximum egy kis plusz tàska)
2016. ápr. 5. 22:18
 2/3 A kérdező kommentje:

fapados, wizz air

Nem szándékoztam bele tömködni a kézi poggyászomba.

"maximum egy kis plusz tàska"

Az úgy még is mekkora?

2016. ápr. 5. 22:42
 3/3 anonim ***** válasza:

A Wizznél pont felvihetsz annyi vámmentesben vásárolt dolgot, amennyit szeretnél.

De remélem nem hiszed, hogy a vámmentesben bármit olcsóbban megkapsz, mint mondjuk netről rendelve. Talán egyedül a cigi, de minden másról levonják a kemény 2,5% vámot és rápakolnak még 30% árrést, mert tudják, hogy a hazautazni készülő japán meg svéd turisták el akarják költeni a felesleges valutáikat.

Ja, és hacsak nem az EU-n kívülre utazol, még rosszabb árakkal vásárolhatsz ott és bizonyos termékeket nem is vehetsz meg.

2016. ápr. 5. 23:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!