Amennyi még belefér a bőrönd súlyhatárába. Ha csak könyveket viszel ki, és semmi mást akkor minden repülőtársaságnál megadott súlyt viheted ki.
PL: ryanairnél 15kg.
2014. dec. 22. 22:58
2/11 anonim válasza:
Korlatozas konyvekre?? :D ezeket egyedul talaljatok ki amugy?
2014. dec. 23. 00:49
3/11 anonim válasza:
Korlátozás csak a régi könyvekre van, amennyiben azok a kulturális javak körébe tartoznak.
2014. dec. 23. 11:54
4/11 anonim válasza:
Miért lenne?????
Ezt komolyan honnan veszed?
Én más EU-s országba költöztem, a könyveimet (300+) bedobozoltam és kiszállíttattam.
2014. dec. 23. 11:54
5/11 anonim válasza:
>> Ezt komolyan honnan veszed?
Hát onnan, hogy én nem az afrikai dzsungelből érkeztem. Idézem a vonatkozó jogszabályt (ha megszeged a műtárgyak kivitelére vagy behozatalára vonatkozó szabályokat):
A kulturális javak forgalmára vonatkozó szabályok megsértése örökségvédelmi bírságot (Kövtv. 82-85.§), ill. büntető szankciókat (Btk. 216/B. §) vonhat maga után. A felderítés során a vámszervek az adott műtárgyat lefoglalják és az elkövető ellen eljárást kezdeményeznek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!