Egy kis kitérő?
Figyelt kérdés
jövő hónapban kocsival megyünk haza Angliából- Magyarországra. A következő országon keresztül
Belgium, Németország, Ausztria.
Gondoltunk teszünk egy kis kitérőt ha van egy érdekes város amit érdemes meglátogatni? Tudtok ajánlani egy szép várost a felsorolt országok közül?
Köszönöm..
2016. márc. 31. 00:00
1/4 anonim 

válasza:

Dunkirk, Ostend, Brüsszel, Köln, Frankfurt, Nürnberg, Passau, Linz, Bécs. Szerintem ezek a városok, amik megérnek egy gyors látogatást az út közben.
2/4 anonim 

válasza:

Rengeteg lehetőség van. Bruges nagyon mesebeli, kicsit már Disney-szerűen mű is, de sokan imádják. Szerintem Gent jobb hely és Antwerpen is közel van. A Disney-szerűség Hallstattra is igaz Ausztriában, főleg a japánok, kínaiak őrülnek meg a helyért. Ott a közelben Bad Ischl és Salzburg is. Nagyobb városok közül München és Stuttgart is jó helyek.
3/4 anonim 

válasza:

Ha a "kis kitérőbe" Elzász is belefér, akkor Eguisheim, Riquewihr, Ribeauvillé, Obernai, Kaysersberg... Colmar is szép, de mára nagyon elarabosodott.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Franciaország nem jó választás, mert a kis kitérőt nem úgy értettem, hogy 600-800 km távolság legyen. A városok meg Calaistól elég messze vannak. De az előző két válaszadó adott jó tippeket..Már csak el kell döntenünk melyik város legyen.
2016. márc. 31. 18:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!