Montenegróba (Kotori-öböl) utaznék autóval. Melyik útvonalat válasszam?
Figyelt kérdés
Azt hallottam, hogy Bosznián át nagyon gyenge minőségű utak vannak. Esetleg utazott arra valaki?2016. márc. 29. 22:17
1/2 anonim válasza:
2/2 anonim válasza:
Bp.-Mohács-Szarajevó tök rendben. Szarajevó-Foca hegyi, kb. 50 km/h átlag. Foca-tól két útvonal lehetséges 1. Niksic, ez elég hegyes, kanyargós, szűk, de nem rossz minőségű, de lassú haladás. 2. Bileca felé szintén kanyargós, egy fokkal talán jobb, mint az előző. Mi két nap alatt szoktuk megtenni, 1. nap Bp.-Foca után még a bosnyák oldalon, itt vannak hegyi szállások, 7 EU/éjsz/fő, tök rendben vannak. Lehet a horvát autópályán is, itt kb. 200-250 km-rel hosszabb, nagyobb a fogyasztás (140 km/h-nál), kb. 9000 Ft az autópályadíj (fizetőkapuk). Én. kb. 10. alkalommal teszem meg ezt az utat, az autópálya felé kb. 3-szor mentem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!