Montenegroba érdemes elmenni?
Nagyon szeretem a Kotori öblöt, valóban csodálatos hely. Érdemes felkeresni, elveszni az óvárosaikban, élvezni a kanyargós szerpentineket, vagy csak elbámulni a tenger felé.
Ugyan nem az öböl része, de szerintem Budva az egyik legjobb bulizós hely, tele olyan szórakozóhelyekkel, amit bármelyik riviérai központ megirigyelne, Sveti Stefan pedig az egyik leggyönyörűbb hely, amit megnézhetsz.
Ne haragudj, de sem a szeszesital árakban, sem a dohánytermékek árában nem vagyok jó, ezek valahogy nem lényeges részei a mi nyaralásainknak, sokadlagos szempontnak érzem, ott épp mennyibe kerül.
Ami Montenegro ellen szól az a távolsága. Nehezen megközelíthető. Kocsival két napig zötykölődsz, vagy buszozhatsz, esetleg rettenetes útvonalon vonatozhatsz.
Addig amíg nem változik ez a helyzet, millió jobb ár-érték arányú helyet lehet találni.
Mi fapadossal mentünk Dubrovnikba, onnan megy busz Herceg Noviba, kb 1 óra az út busszal.
Szerintem nagyon megéri, nagyon szép az öböl, olcsóbb mint horvát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!