Joey Barkaszi kérdése:
2016. 02. 04-en elkonyveltem egy utazast egy honlapon ahol csak a cimem nevem es telefonszamom adtam meg.24 oran belul lemondtam de most kovetelik rajtam a 40%at az utazasnak ami 710 euro. Mi van ha nem fizetem ki? Nemetorszagi utazasi iroda.
Figyelt kérdés
Nemetorszag, Utazas, Elkonyveles, Behajtas,2016. márc. 29. 20:54
1/8 anonim válasza:
Behajtjàk. Utazàsi irodàknàl a lemondàsnak komoly szabàlyai vannak, amik be nem tartàsa esetén kötbèr fizetès törtènik.
3/8 anonim válasza:
Sajnos, ha a szabalyzatban benne van, hogy te megrendelted, akkor bizony x %-at ki kell fizetni. Ezt valoban komolyan veszik. Sot, meg biztositas is letezik ilyenre...
4/8 anonim válasza:
Basszus! Megrendeltél valamit.
Egy komoly irodánál, komoly emberek nem arra vannak ott, hogy szórakozzanak velük, az idejükkel és az egzisztenciájukkal.
Ez nem a játszótér.
Ezt most megtanultad 710 Euroért. (+ behajtási díj)
"csak a cimem nevem es telefonszamom adtam meg"
Ami pont elég is, hogy az unión belül behajtsák.
5/8 A kérdező kommentje:
Szoval tehet nincs olyan europa fogyaszto vedelmi "rendelet" ami kimondja, hogy 24 illetve 48 oran belul barmit felmondhatok vagy visszamondhatok? Csak mert en hallotam ilyesmirol.... Attol fuggetlenul hogy mi van az uzletszabalyzatban
2016. márc. 30. 19:09
6/8 A kérdező kommentje:
Nem jatszoter igy van. Csak tudod ha egy Tui.com oldalon megrendelsz valamit es a kezdolapon ki van irva hogy 3 nap ingyenes felmondas, aztan ugyebar nem olvasod el az uzletszabalyt mert logikus, aztan a tui alvallalkozoja veszi fel az utazast es az aprobetus reszben az uzletszabalyztaban hogy a bizonyos alvallakozora nem vonatkozik a 3 napos lemondas. Akkor ez viszont vasarloi megtevesztes. Ugyanis en a Tui-tol akartam megrendelni valamit nem pedig az Ltur-tol. Ha onnan akartam volna akkor az Ltur honlapjara megyek fel.
2016. márc. 30. 19:14
7/8 A kérdező kommentje:
Es mivel a 3 napos felmondas nem volt becsillagozva hogy vigyazat nem mindenre vonatkozo, ezert azt gondolom a tuinak kell felelosseget vallalni azert hogy nem volt jelolve hogy ez masra nem vonatkozik.... szoval ismet vasarlo megtevesztese.. ki tudnam fizetni, de hat hagyjuk mar hogy nincs ilyen europaban hogy 24 oran beluli felmondas banatpenz nelkul.... + a kollegano ugy beszelt velem mint valami fogyatekossal es kiabalt. persze hogy visszakiabal az ember mikor nem keves penzrol beszelunk.... meg fel is fogom jelenteni ha mar annyira mondtak hogy rogzitettek a beszelgetest.
2016. márc. 30. 19:19
8/8 anonim válasza:
Hívd fel a fogyasztóvédelmet, ők tudnak bővebbet mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!