Londonban ma mennyire könnyű mosogatói munkát találni alap angol nyelvtudással?
Elég izzadságszagúak ezek a lebeszélések, de ezen az oldalon elég megszokottak. Nem kell rájuk hallgatni. Menjél ki, próbáld meg, maximum hazamész ha nem jönnek be a számításaid. Azért ne csináljunk már úgy, mintha London a Marson lenne ahonnan nincs visszaút. Aprópénzért haza lehet jutni bármikor, akár busszal is. És igen, van akinek nem jönnek be a dolgok és hazakényszerül. Na és? Ez nem jelenti azt, hogy nem érdemes megpróbálni sem. Nekem is van sok ismerősöm, aki hazakényszerült, de ez alapból benne van a pakliban. A lényeg, hogy fel kell készülni erre is, tehát tegyél el egy külön borítékba pénzt a hazaútra, amihez nem nyúlsz hozzá, illetve ha már ott tartasz, hogy hozzá kéne nyúlni, akkor vegyél belőle inkább buszjegyet. Azt meg nem tudom ki írta, hogy az nem önállóság, hogy lakótársaid vannak. Hát nem tudom ez a két dolog egyáltalán hogy függ össze. Attól önálló az ember, hogy nem tartja el senki, a saját pénzéből él, nem attól, hogy hányan laknak egy lakásban.
Csak arra figyelj nagyon, hogy ne verjenek át, tehát a fekete munkákat felejtsd el, mindig legyen szerződésed, még akkor is ha csak mosogatsz. London teli van éttermekkel, kajáldákkal, nem kell a legaljább gyanús helyeknél munkát vállalni. Én leginkább a franchise cégeket javasolnám elsősorban, tehát ilyen, hogy McDonalds vagy valamelyik pizzás cég, esetleg nagyobb éttermek. Ezek szerintem megbízhatóbbak, mint egy egyszerű kifőzde.
Én írtam azt a lakótársas dolgot arra, hogy a drága kérdező megírta önálló akar lenni, nem akar már az anyjáékkal lakni, hanem egyedül szeretne élni. Mosogatói fizetésből meg ő sose fog egyedül lakni. Meg nem erőltetetten próbáljuk itt lebeszélni az embereket mindenről, hanem normálisan megpróbáljuk megértetni velük, hogy 0 nyelvtudással + minimálbérből ő soha az életben nem fognak megélni. Azonban vannak olyanok, akik ezt egyszerűen nem értik meg, lásd a kérdező, akinek elmondtuk normálisan nem fog annyi pénzt félrerakni a mosogatásból, mint hiszi, de hisztizik, hogy ,,de igenis, félre lehet annyit rakni". Meg normálisan el lett mondva, hogyha nem Londonba menne többet félre tudna rakni, de ott is hasonló volt a reakció.
Kérdező te meg még most se érted. Igen, senki sem metróvezető egyből, vannak olyanok, akik rövid időn belül (1-2 hónap) tovább lépnek a mosogatásból. Viszont te már úgy indulsz neki, hogy, nem is érdekel más, csak a mosogatás. :D Ez a helyes felfogás. :D Még azt se mondhatod, hogy azért nem vennének fel, mert nincs angliai munkatapasztalatod, mert állításod szerint voltál már kint dolgozni. :D Azt meg már ne te akard eldönteni, hogy melyik kérdéshez írok. :D Nem tetszik, akkor töröld a kérdésedet, ennyi. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!