Londonban ma mennyire könnyű mosogatói munkát találni
alap angol nyelvtudással?
11/26 A kérdező kommentje:
A kérdés nem arról szólt, hogy te hova mennél.
Akkor menjèl ahova akarsz. Ha mar eldöntötted, mi a francèrt kerdezel itt? Menj nyelvtudas nelkül, csinàlj amit akarsz. De utàna ne gyere hogy atvertek, meg nem fizettek ki, stb, stb. 6 ève èlek Angliàban, lattam rengeteg nagy arcù, de nyelvet nem beszèlőt. Egyiknek sem lett jó vège. Facebookon is sok fórumon oktatni pròbàljàk a nyelv nelkül jönni akaròkat, de hiàba. A legtöbb csak megy a sajat hü*e feje utàn.
2016. márc. 31. 22:21
13/26 A kérdező kommentje:
Te is mentél a h_lye fejed után.:D Nem nagyképű f_sz magyar véleményére voltam kíváncsi. Te már átestél a ló túloldalára aki elindult valahonnan és már nem tudja honnan.
Igen, jöttem, de nem a semmi nèlkül indultam bele a vakvilágba. Legalàbb a nyelvet illene beszèlni alapszinten, amivel elboldogulsz. Tudom honnan jöttem, ezèrt próbàlok mindenkinek segíteni hogy ne csak úgy kijöjjön nyelv nèlkül. De sajnos a többsègnek kàr magyaràzni. Nyelvtudàs nèlkül kijönni ès boldogulni ma màr nagyon nehèz.
2016. ápr. 1. 16:35
15/26 A kérdező kommentje:
Hol írtam, hogy nem beszélem az angolt alapszinten? 4 évig tanultam itthon, fél évet dolgoztam Londonban.
Ez esetben èrtelmetlen a kèrdèsed is. Ha mar voltàl itt, dolgoztal is, akkor eleg az angolod a munkàhoz. Ennyi, nem kell bonyolìtani.
2016. ápr. 1. 22:17
17/26 A kérdező kommentje:
Nem értelmetlen a kérdésem. A te válaszod értelmetlen.:)
Nem az ő válasza, hanem a te kérdésed értelmetlen kérdező. Felteszel egy ilyen kérdést egy magyar oldalra, mikor ugyanezt a kérdést feltehetnéd egy külföldi oldalra. Azt mondtad alapszinten van az angolod, akkor ez gond nélkül mennie kellene.
London meg felejtsd el, ha csak minimálbér az életcélod (amiből még rosszabbul élnél, mint most). Nem tudsz normálisan megélni minimálbérből Londonban. Attól, mert vannak olyanok kint, akik így dolgoznak, attól még nem élnek, mert az nem élet. Ráadásul a te gondod, hogy nem vagy önálló. Na, kint még kevésbé leszel önálló. Alapból többed-magaddal kell élned egy fedél alatt, így ugyanúgy nem leszel önálló. Aztán meg előbb-utóbb kérned kell otthonról a pénzt, mivel, ha bármi váratlan kiadás jön, te azt nem fogod tudni kifizetni a kinti fizetésedből. Emiatt totál nem érné meg neked kimenni minimálbérért melózni. Veszed a fáradtságot és feltornázod a nyelvtudásodat rendes középszintre, akkor máris több helyre tudsz jelentkezni jobb fizukért. Sok olyan helyen, ahol lottót meg ilyeneket adnak fel általában állandó munkaerő felvétel szokott lenni normális fizukért.
2016. ápr. 5. 09:50
19/26 A kérdező kommentje:
# 18: Kösz, bár a te válaszoddal sem megyek sokra.:D Kint majd feltornázom a nyelvtudásom, addig is dolgozok kint. Ha szerinted annyira jó itt Magyarországon, akkor gyere vissza és dolgozz itt rendes fizuért, ha tudsz. Egyébként meg csak ne akard, hogy maradjak. Köszi!
Minek jöjjek vissza mikor ki se mentem külföldre? :D Angliába meg mosogatói melóval nem fogod feltornázni a nyelvszintedet. :D Mire sikerülne addigra már nem állnak szóba veled komolyabb munkáknál, hisz azt látják egy csomó ideig mosogatáson kívül más melót nem tudtál szerezni. Az meg sokat elárul az emberről. Nyugodtan duzzoghatsz, de ez attól még ez a helyzet.
2016. ápr. 5. 11:21
Kapcsolódó kérdések: