Kezdőoldal » Utazás » Európa » Milyenek az angolok?

Milyenek az angolok?

Figyelt kérdés
Tudom ez elég általános kérdés, talán így jobban hangzana, ha azt írnám, hogy mikor kint éltél/ vagy most, ha kint élsz, mik a benyomásaid róluk, neked személyesen milyen tapasztalataid voltak velük. Elég sok ismerősöm, barátom él/élt kint, az alapján, amik ők mondtak nagyjából két táborra tudom osztani őket. Vannak, akik szerint rendkívül udvarias, kedves népség, nagyon toleránsak, könnyű velük szóba elegyedni és nem kirekesztőek a külföldiekkel szemben. A másik oldal viszont azt mondja, hogy ez csak egy máz, ezt mutatják, mert polkorrektek, de valódi érdeklődést, kedvességet senki ne várjon tőlük, egyáltalán nem befogadóak, sőt, más országok lakóit lenézik, magukat pedig nagyon nagyra tartják, gőgösek, tehát elég nagy a kontraszt a két oldal között. Az ismerőseim körében mindenféle szinten dolgozók vannak(takarító, pincér, egyetemi diák, orvos, informatikus stb.), ha átlagolnom kéne, akkor pont a magasabb pozícióban lévő emberek mondták a negatív dolgokat,de ott is volt, aki pozitívan nyilatkozott inkább. Nektek mi a véleményetek, tapasztalatotok? A válaszokat előre is köszönöm. :)

2016. márc. 12. 09:28
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Csúnya nők, meleg férfiak
2016. márc. 15. 19:56
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

O"tthon a Telekomnàl dolgoztam 2 èvet, szèp referenciàm volt, angolul tudtam rendesen"

Szerinted hány ember dolgozik a Telekomnál?

Másrészt milyen feladatok voltak az interjún,

2016. márc. 16. 07:28
 13/15 anonim válasza:
54%
Müveletlen, modortalan, képmutató, pökhendi népség. A férfiak valóban többnyire melegek, a nök randák, az ország koszos és lepukkant. Én London egyik gazdag kerületében élek, de csak a kontinensröl való emberekkel barátkozok. Már alig várom, hogy lelépjek innen. A Brexit óta rohamosan esik az életszinvonal.
2021. máj. 10. 08:42
 14/15 anonim válasza:
Jó olvasni, hogy nem csak én látom ezt így, itt Gyik-on sokan bevédik az angolokat, hogy biztosan velünk van a baj. Emberileg valami nagyon elromlott az angolokban mert minden nemzet csak panaszkodik rájuk. Nem tudom miért, de tényleg rosszindulatúak, kirekesztők a nem angolokkal szemben.
2021. szept. 7. 11:01
 15/15 anonim válasza:
45%

Osztálytudatos nép.

Nem látsz együtt inni egy tisztviselőt egy raktárossal. Mindenki a saját kis kasztjában éli buborékszerű unalmas életét.

Nagyon rendszerezett az életük, nem spontán. Tehát mindent racionálisan próbálnak csinálni, nem élvezik az életet túlságosan. Lemennek a pubba de azt is csak azért mert az a szokás és ezt várják el tőlük. Mindenük a királyi ház, magukat kis alattvalónak érzik és akként is viselkednek. Tényleg mint a középkori feudális rendszerben csupán technikailag nyilván fejlettebben.

A külföldieket elkerülik, minimálisat beszélnek velük de nem feltétlen a rasszizmusuk miatt (habár komoly probléma a rasszizmus ott) hanem inkább mert alacsonyabb osztályúnak van besorolva egy külföldi ezért az angolok nézetei szerint a külföldieknek egymás társaságát kell keresniük. A külföldieket a munkásosztály alá sorolják.

2023. júl. 27. 14:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!