Milyenek az angolok?
Nagyképű, "ki, ha nem?" én típusú emberek, akik valóban nagyon kétszínűek.
Nem igazán vegyülnek a bevándorlókkal, tehát én olyat nem láttam, hogy a lengyel gyerek két angollal elmenne valahová vagy bármi ilyen.
Mellé eléggé igénytelenek, nem igazán tisztálkodnak, szemetesek, a lakások nagyrésze meg penészes, dohos szar.
Egyedül a kaja, ami tetszett kint.
10 éve élek kint Angliában.
Ha választanom kéne az általad felsorolt két jellemzés közül akkor a másodikat a negatívat választanám, hozzátéve amit az első válaszadó írt.
Az angolok közül akik már ismernek, akik a barátaid azok kedvesek, elfogadóak, mert ők már befogadtak, ismernek. De a többség Egyáltalán nem udvarias (már rég nincs meg bennük az az igazi angol jó modor ), rossz indulatúak. Sőt a legnagyobb rasszisták az angolok. Ezt konkrétan az egyik angol barátunk mondta. A mai iskolai oktatásnak ami itt működik, most rátesz az is, hogy egyesek hihetetlenül ostobák is.
Természetesen vannak rendes, jó angolok is, de ha valaki kint él köztük hosszabb ideje, bizony találkozik az alja népű angolokkal is.
A higiénia, tisztaság sok angolnak csak egy szó..(volt rá példa nem is egyszer, hogy szinte kiürült a bolt, mert egy büdös angol bement)
Én csak ismerősökhöz járok ki, nem élek ott, de voltam már sokszor.
Az alapján azt látom, hogy messze nem olyan intelligens, értelmiségi nép, ahogy itthon elő van adva.
Sokan úgy viselkednek, mint itt kb az utolsó faluban.
Persze ez nem mindenkire igaz, de ez is olyan, hogy álltam az utcán aztán nem is láttam angol embert, mert minden más volt csak.
Ami szintén csalódás volt, hogy azt is nagyon tolják itthon, hogy kint tárt karokkal várják a diplomásokat.
A fenét, elég nehéz bekerülni, egyáltalán nem lepkehálózzák az embert...
"Milyen IT diplomád van?"
Ez engem is érdekelne, sőt az is hogy milyen volt az interjú, milyen feladatok voltak, most min dolgozol?
Mèrnökinfòs diplomàm van. (PTE)
Otthon a Telekomnàl dolgoztam 2 èvet, szèp referenciàm volt, angolul tudtam rendesen, kijöttem, beregisztráltam pàr nagy àllàskeresø oldalra, cv, kisèrő levèllel együtt, 3 het alatt megvolt a helyem.
Az átlag angol elég sötét, nekem ez a tapasztalatom.
Felszolgáló voltam kint, fizetésnél nem egyszer előfordult hogy fejben kellett valami full egyszerű dolgot kiszámolni, az angolok rengetegszer kigúvadt szemekkel néztek hogy ezt meg hogy tudtam számológép nélkül.
Vagy mikor az angol főnököm megjegyezte hogy Magyarország az milyen jó, ott mindig jó idő van mert lent van Törökország mellett.
Az Angliába bevándorolt milliónyi mindenféle bantunak meg letennél egy vaktérképet és azt nem tudnák rajta bejelölni hogy Anglia hol van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!