Milyen Szlovéniában nyaralni?
Figyelt kérdés
2016. márc. 6. 18:36
1/7 anonim válasza:
Hol?Mikor?..stb!Ez így nagyon karcsú?Mire vagy kíváncsi?
2/7 anonim válasza:
Kétszer nyaraltam Szlovéniában. A tengerparton voltunk, Portorozsban volt a szállás. A szlovén partszakasz 45 km hosszú, így be tudtuk járni a híres városokat (Piran, Izola, Koper) sőt átmentünk Horvátországba és Olaszországba is. Nekünk nagyon tetszett a szlovén tengerpart, különösen az, hogy nincs akkora tömeg, mint a horvátoknál. Viszont drágább, mint a horvát partszakasz. A legjobb strandok Izolában vannak.
3/7 lencsefőzelék válasza:
Nos, én a Bohinji és a Bledi-tavat ajánlom, gyönyörű környezetben vannak, a hegyek között. A Bohinji-tónál (ha jól emlékszem, Ukancnál) felvonóval fel is lehet menni 1500 méterre, ahonnan lehet látni Szlovénia legmagasabb csúcsát, a Triglavot. Bledben pedig ott a vár, ahonnan szép kilátás nyílik a tóra.
4/7 anonim válasza:
Ankaránban nyaraltam (Isola is ott van). Kicsit drágábbnak tűnt mint a horvátoknál. Ami gond, hogy a Kooper kikötője hatalmas forgalmat bonyolít és a pakolás zaja az egész öbölben hallható. Sajnos olyan áramlatos időszakot fogtunk ki, hogy a szemetes hínárt a betonnal kiépített (öntisztulásra képtelen) partszakaszra hordta ki a víz, tele minden kacattal és ezért csak a hosszan benyúló stég legvégéről lehetett tiszta vízbe mártózni. Ha fürödni akartunk, el kellett menni Horvátországba. Az emberekkel és a tájjal semmi gond nincs, sőt....
5/7 anonim válasza:
Anakaranban tényleg nem érdemes nyaralni, nekem nem tetszett. Szerintem a tőle kb. 15 km-re található Izola, és mellete lévő Piran a legszebbek a szlovén partszakaszon. Izolában vannak a legjobb strandok.
Portorozs is említésre méltó, viszont ott is alkalmanként hínáros a víz.
6/7 anonim válasza:
Pár napot voltam Szlovéniában és nekem nagyon tetszett. Vannak magas hegye, ahol még néha nyár elején is van hó, onnan pár óra kocsival a tengerpart/pálmafák. Maga a tengerpart pont olyan, mint hozzá közel eső a horvát partszakasz, nekem nagyon tetszik. Várak, kis utcák, tisztaság, rend, nyugalom, látszik, hogy rengeteg az új autó és nem nagyon látni régi 20 éves szarokat.... már nyugat Európa szerintem. Nagyon messze járnak már tőlünk.
7/7 Joe.38 válasza:
Fantasztikus. Most még migrans vadakkal is talalkozhatsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!