Ibizára menni egyedül?
??
Áruld már el, milyen veszélytől félsz?
Hogy leégsz a napon vagy elfogy a pénzed? Mert attól jogosan félhetsz :-)
Azt nem mondtam, hogy nem lehet semmi gond: nyilván, ha szóba állsz vadidegenekkel egy éjszakai diszkóban, akkor fennáll az esélye annak, hogy kábítószer landol a poharadban, de ennek itthon ugyanúgy megvan az esélye...
Elég sok múlik azon, hogy viselkedsz, mit szeretnél csinálni. Pl. mivel én zömmel a tenger és a napsütés, pihenés miatt megyek - meg a városnézés miatt - Spanyolországba, engem nem érnek efféle veszélyek. Bááár... Egyszer mentem le a tengerpartra a gyerekemmel és egy "őrült" méhecske felajzva nekirepült a kezemnek és jól megcsípett :D
Még Barcelonában, a Ramblán sem loptak meg, mert "figyeltem" :D
Személyes véleményem szerint a sznobizmus és a butaság jelentős személyiségromboló.
Hogy ne érts félre, konkrétabban úgy gondolom, ha habonyárpád módjára foglamad nincs arról, hova mész, mit akarsz az életben, csak hallottál arról, Ibiza egy jó hely, valamit elrontottak a tanáraid abban a szakmunkásképzőben.
Köszönöm szépen a válaszokat !! :)
Mindenképp el szeretnék jutni a legtöbb látványossághoz, nagyon kiváncsi vagyok a szigetre. :)
Nem tudom hogy fiú vagy-e vagy lány, ám ha az előbbi, akkor én ezt a látványosságot semmiképp nem hagynám ki... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!