Mivel foglalhatom el magam Párizsban több hónapon keresztül?
Kulturális programokon kívüli dolgokra gondolok, amik nem kerülnek pénzbe. Sajnos nem beszélek franciául és egy szállodai szobába leszek.
Eddigi ötleteim:
-futás
-olvasás
-nyelv tanulása
Minden más ötlet még jól jön.:)
Köszönöm a válaszokat, de én is elég jó csaj vagyok.:D
És, ha lehet értelmes választ kérnék.:) Nem ismerkedni megyek és ez nincs a terveim között.
Szia, rengeteg ingyenes program van Parizsban, amirol tajekozodhatsz a varoshaza honlapjan. Ha elkezdenem itt most felsorolni, akkor 2 ora potyoges nem lenne eleg : )
Szerintem ha mar ott vagy, a nyelvtanulasra fekudj ra. Iratkozz fel az onvasortir.com oldalra es ird meg hogy keresel olyan embereket akik beszelgetnenek veled hogy konnyebben tanulj. Emellett nezz sok tevet, hallgass radiot. Iratkozz fel a Parizsi Magyarok FB oldalra, rendszeresen vannak magyar talalkozok, es vannak olyanok is akik nyelvorakat ajanlanak (no jo ezt penzert). Ha jo az ido, fuss, kirandulj, jard a varost, az nem kerul penzbe...
Ha a francia nők nem jönnek be, javaslom a francia pasikat.
Közben meg a magyar helyesírás tanulását.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!