Kezdőoldal » Utazás » Európa » Ha valaki jart mar Disneyland...

Ha valaki jart mar Disneyland Parizsban akkor szerintetek megeri elmeni egy 16 es egy 13 evesnek vagy inkabb kisebb gyerekeknek van?

Figyelt kérdés
Apukan en es a tesverem nem tudjuk eldonteni hogy megeri e elmenni. En 16 eves vagyok a tesom pedig 13 es nem tudjuk hogy eleg erdekes lenne e.
2015. máj. 31. 18:57
 1/7 anonim ***** válasza:
Én még 23 évesen is elmennék, mert sose voltam. Ti még pont a megfelelő korban vagytok.
2015. máj. 31. 19:27
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Én felnőttként voltam, és nagyon tetszett. Nagyon szép, olyan, mint valamiféle világskanzen. Van benne olyan rész, ahol egy múlt századbéli amerikai kisváros van felépítve, van karibi rész, arab falu stb. Ráadásul mindenféle kulturális programok is vannak, nem csak vidámpark. Szerintem minden korosztálynak maximálisan élvezhető.
2015. máj. 31. 19:47
 3/7 anonim ***** válasza:
Minden korosztálynak nagy élmény, és minden fajta érdeklődést kielégít. Egy 3 évesnek pl ott vannak a beöltözött Disney hősök, egy nagyobb gyereknek a játékok, élményparkok, a majdnem felnőtteknek a különféle extrémebb dolgok. Meg ott van a felvonulas minden nap, az sztem annyira látványos, és még sorolhatnám... Menjetek el, nem fogjatok megbánni. Csak ilyenkor nyáron mindig tömeg van, olykor egy órát is sorba kell állni egy-egy játéknal, ami egy kicsit fárasztó, így vagy raszantok több napot, vagy mar lehet kapni expressz jegyeket, ami drágább, de így nem kell mindenhol várakozni.
2015. máj. 31. 22:15
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Én a park megnyitása után 1-2 évvel voltam ott 17 évesen.

Emlékszem nagyon nem akartam elmenni. Inkább mentem volna Párizs belvárosába.

Aztán mégis csak mentem a többiekkel és nagyon nem bántam meg. Fergeteges élmény volt és az ma is bő két évtized távlatából.

Gondolom azóta sok mindenben még ütősebb lett.

Igazi minőségi élménypark gyerekeknek és felnőtteknek is egyaránt.

2015. jún. 1. 12:34
 5/7 anonim ***** válasza:

Mi felnőttként mentünk, és nagyon szuper volt.

Menjetek :)

2015. jún. 1. 13:24
 6/7 A kérdező kommentje:
Juj, akkor megyunk szerintem koszonom a valaszokat sokat segitettetek! :D
2015. jún. 2. 16:30
 7/7 anonim válasza:
Majusban voltam, fantasztikus volt. Minden korosztalynak, ki ne hagyjatok.
2015. jún. 16. 16:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!