Kezdőoldal » Utazás » Európa » Mit pakoljak Angliába?

Mit pakoljak Angliába?

Figyelt kérdés
Ősszel kifogok menni 1 hétre Angliába a barátaimmal és szeretek előre tervezni mindent, és már szeretném összeírni a listát. Szinte csak kirándulni fogunk Londonban. Nem szeretnék itthon hagyni semmit se és még sose voltam ott. Mit vigyek? Milyen időre számíthatok?

2016. febr. 13. 12:57
 1/5 anonim válasza:
Én mikor voltam nagyon rosszul jàrtam mert nem vittem sem esernyőt sem vízàlló kabàtot. Szóval keszulj fel hogy ott megallas nelkul esik az eso. Igy legyen nallad mindenkepp esernyo, esokabat vagy barmi amirol lepereg a viz felteve ha nem akarsz borig azni.
2016. febr. 13. 13:21
 2/5 enigmapont ***** válasza:
Nem igaz, hogy megállás nélkül esik, ez inkább sztereotípia, hanem amikor esik, akkor napokig eltarthat, de csak csendesen szemetel az eső. Vízálló cipő így mindenképp legyen, könnyű vízálló kabát vagy esernyő, réteges öltözet, mert sose tudni, 15 vagy 25 fok lesz ősszel. Nagyon más nem kell. Pénz, iratok, telefon, fényképezőgép természetesen. Jó utat!
2016. febr. 13. 14:41
 3/5 anonim ***** válasza:
Majdnem egy év kell ahhoz, hogy összepakolj? Pár nappal utazás előtt megnézed az időjárásjelentést és aszerint menjél.
2016. febr. 13. 22:32
 4/5 anonim ***** válasza:
Több váltás kényelmes cipőt, esőkabátot, hajszárítót. És arra is készülj, hogy a legtöbb szálláson nincs fűtés, vagy csak módjával. Az időjárás szeszélyes, az indulás előtt nézd meg, de én már többször mentem úgy, hogy teljesen más lett...
2016. febr. 14. 21:14
 5/5 anonim ***** válasza:
Az átalakítót még nem írták, feltétlen legyen, de 13amperes, ne kevesebb. Esernyő...hát nem tudom, hogy Londonban milyen az idő, de itt fenn északon ha esik az eső, csak egy dolgot értelmetlen magaddal vinni: esernyő. Ugyanis az első két másodpercben kifordítja a szél. Inkább esőkabátot javasolnék és esetleg gumicsízmát. Itt divat, de tavaly azt hallottam otthon élő húgomtól, hogy otthon is az. Esetleg eső álló nadrág, még egy könnyű kesztyűt is elraknék. Valamint ápoló szerek közül testápolót, ajakbalzsamot. A víz kiszáríthatja a bőrőd, a szél pedig a szád. Egyébként összel - októberben- általában szokott felénk lenni egy "hőhullám".
2016. febr. 17. 23:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!