Milyen ruhakat pakoljak, ha nyaron Angliaba utazom az iskolammal? Milyen szokott lenni az idojaras?
Figyelt kérdés
2013. febr. 23. 10:26
1/5 SzilKa válasza:
Nagyon változatos és gyakran elered az eső, így a réteges öltözködést javasolnám, tehát ujjatlan póló, póló, kardigán, szélkabát, esőkabát. Én fürdőruhát is tennék be, hátha eljutnék úszni is, sok helyet nem foglal.
2/5 anonim válasza:
Szia! Bár én áprilisban voltam Angliában, úgy gondolom jobb, ha kicsit melegebb ruhákat pakolsz. Én azt hittem kellemes, tavaszi idő lesz, aztán bántam, hogy otthon hagytam a téli kabátomat. Szóval ha ti nyáron mentek, rakj be hosszú nadrágot, esetleg térdnadrágot, rövid ujjút, de a kardigánról és a hosszú ujjúról se feledkezz meg, ha esetleg rossz idő lenne. A nyár nem szokott olyan meleg lenni, mint nálunk, inkább olyan tavaszi idő van, szóval ne pakolj nagyon nyári ruhákat.
3/5 anonim válasza:
Előző vagyok, az esőkabátot, farmerkabátot én is ajánlom.
4/5 anonim válasza:
Én 7 éve kint élek Angliában.
Itt kint a nyarak messze nem olyan jók mint otthon. Ami nagyon fontos hogy legyen.
- esőkabát (esernyő is sokszor felesleges mert néha olyan szelek vannak hogy kicsavarja a kezedből)
- hosszú nadrág
- pulóver vagy kardigán. Ha van vékony kiskabátod az jól jöhet.
- olyan cipő ami nem ázik be.
Nagy melegeket ne várjál úgyhogy miniszoknyákból, topokból elég 1-2 darab...
5/5 anonim válasza:
ma 14:04 vagyok
Ha nincs tervben egy tengerpart akkor fürdőruha is felesleges mert Angliában nincs strand. Egyetlen egy helyen van termálfürdő (Bath-ban) Feltételezem hogy nem uszodában akarjátok a nyaralást tölteni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!