Kezdőoldal » Utazás » Európa » Voltatok már Fehéroroszországb...

Voltatok már Fehéroroszországban, Minszkben?

Figyelt kérdés
Érdemes elmenni oda turistaként? Milyenek az árak, az emberek, a közbiztonság, a higiénia, a turistához hogy állnak?
2016. febr. 10. 19:07
 1/1 anonim válasza:

Most jöttem haza, elképesztő. Sokkal rosszabbra számítottam. Az árak összességében olcsóbbak (a reptérről 1000 Ft volt a 45 km-es taxiút), a belvárosban azért vannak drágább helyek. Az emberek kedvesebbek és vidámabbak mint Ukrajnában, sokkal inkább biztonságban éreztem magam még a központtól távolabb is, mint Pesten. Sok a rendőr, szélesek az utcák, a parkok rendezettsége és tisztasága szinte hihetetlen, Budapestet reggelire megeszi. Bementünk a Dinamo Minszk meccsre is, azért néztek nagyot hogy mit keresünk ott, a vendégszektorban kaptunk helyet, mi voltunk összesen négyen a vendégszurkolók. :D

Ha teheted, ne hagyd ki és nézd meg egyszer a várost, engem lenyűgözött.

2016. júl. 5. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!