Kezdőoldal » Utazás » Európa » Milyen az élet Minszkben?

Milyen az élet Minszkben?

Figyelt kérdés

2014. febr. 4. 14:40
 1/7 anonim ***** válasza:
65%
Ugye nem gondolod komolyan, hogy Europa per pillanat egyetlen valodi diktaturajaba koltoznel?
2014. febr. 4. 15:02
 2/7 anonim ***** válasza:
79%
Ott is csak emberek élnek. Semmi különös, a fizetések az orosz állam hiteleinek köszönhetően elfogadhatóak, bár ha egyszer az oroszok kihátrálnának mögülük, akkor megnézhetnék magukat. De szerintem erre nem fog sor kerülni. A városban tisztaság és rend van. Amíg nem kritizálod a rendszert, addig a hatóságok is békén hagynak, és őszintén szólva, már nem vagyok benne teljesen biztos, hogy a nálunk, Magyarországon lévő áldemokrácia olyan sokkal jobb lenne.
2014. febr. 5. 09:04
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Kevesebb a munkanélküliek száma, mint Magyarországon. Az átlagkereset is alacsonyabb, így a termékek ára is. Nem olyan rossz hely, mint ahogy azt sokan gondolnák. Igaz, hogy diktatúra van, meg még (ha jól tudom) halálbüntetés is, de egész jól meg lehet élni. Minszk szép és tiszta.
2014. febr. 5. 13:48
 4/7 anonim ***** válasza:
Oda szeretnél költözni?
2014. febr. 6. 18:01
 5/7 A kérdező kommentje:
Szeretnék, de tudom, hogy szinte lehetetlen, mint ahogy Oroszországba is. Ezért inkább maradok itt, az Unióban.
2014. febr. 6. 19:35
 6/7 anonim ***** válasza:
76%
Azért a helyedben inkább Oroszországba költöznék, mint Belaruszba, a kettő úgyis szinte ugyanaz, csak Oroszországban kicsit jobbak a kilátások.
2014. febr. 6. 22:49
 7/7 anonim ***** válasza:
88%
Az Unión belüli városok közül Varsó az, ami a 'legkeletiesebb'. Rengeteg panelház, a belváros (nem az óváros) sztálinista stílusban épült.
2014. febr. 7. 07:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!