Spanyolországban tudtok mondani jó szállást?
A kérdésed valószínűleg kicsit összetettebb annál, mint hogy ajánljunk mi egy szállást.
Alapvetően egy nyaralást szeretnél, amihez meg kellene találnod az olcsó repülőjegyeket és az olcsó, neked tetsző szállást.
Kezdjed azzal, hogy nézegeted a tengerpartokat, és kicsit szűkíted a kört, miközben szállásokat is nézegetsz az adott helyekre.
KEzdetnek nézelődj pl a trivago.hu-n, vagy a booking.com-on, és ízlelgesd a helyeket, az árakat és találd meg a neked tetsző dolgokat.
A repülőjegy és a lejutás nehezebb dolog lesz, hidd el. Bár erős túlzásokba esett az első válaszadó, mert a nyári időszakra is lehet 40 -50 ezer körül retúr Barcelonát kapni. Alicante kicsit drágább lesz, Malaga pedig erősen túlárazott.
De kezdjed el ezek árát is nézegetni, majd ráérzel mikor akciózzák a te időszakodat.
Még ne vedd meg, vagy ha kétséged van, kérdezz.
Előző hidd el, en is néztem sok időpontot de csak ennyiért volt. Augusztus elején voltunk, az persze hogy drága, es nem hinnem hogy ezt bármikor akciózni fogjak. Előző évben is ugyanezt az időpontot néztük es csak mentek fel az árak az idő közeledtével. Persze májusban biztos sokkal olcsóbb, de a többség mindig főszezonban menne.
Barcelonanal meg írtam hogy nem tudom, az elképzelhető hogy olcsóbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!