Meg tudnátok mondani nekem, hogy spanyolországban mivel lehet elhelyezkedni?
Milyen /szakmával/, de sokkal inkább diplomával, végzettséggel tudnék elhelyezkedni a jövőben spanyolországban?
A másik kérdésem pedig, hogy lenne e értelme (nyolcadikos, pályaválasztás előtt álló lányka volnék) egy kéttannyelvűű spanyol-magyar gimnáziumba továbbtanulnom, tekintettel arra h a jövőben nagyon szeretnék ott lakni, illetve tevékenykedni valamit. Eddig még egyáltalán nem tanultam spanyolul, csak németül, az viszont nagyon jól megy, ezért lehet hogy inkább a német-magyar kéttannyelvű oktatás az ideálisabb számomra, bár abszolút nem riadok vissza egy új nyelvtől, pláne ha az a spanyol, hiszen nagyon tetszik, meg úgy alapból könnyen tanulok nyelvet. A német gimivel csak az a problémám h spanyolországban a némettel nem sokra megyek, a német illetve az ausztriai élet, illetve ezen 2 országban a munka nem nagyon jön be...enyhén szólva.
Lehetséges (sőt biztos) h 14 évesen korai ez még, főleg nekem, merthogy nagyon határozatlan vagyok, de muszály eldöntenem, elvégre a gimnázium az életünk egyik lényegesn legfontosabb része, innen indulunk tovább egyetemre/főiskolára, így hát jól kell dönteni...Csak egyszerűen fogalmam sincs....
A kérdésem leglényegesebb része tehát, hogy spanyolországban mivel lehet elhelyezkedni, mik a keresett végzettségek?
Előre is köszönöm...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!