Európában van olyan város, amelynek látképe hasonlít olyan nagyvárosokéhoz, mint pl. New York?
2015. dec. 31. 22:29
2/13 anonim válasza:
Vannak Európai városrészek, amelyek hasonlítanak NY egyes városrészeire. Tengerparti szabadságszobros látkép viszont nyilván nincs, ahogyan Halász-bástya sincs sehol máshol.
3/13 anonim válasza:
Leginkább Frankfurt hasonlít rá szerintem.
4/13 anonim válasza:
Szerintem is Frankfurt, esetleg Pozsonynak a gazdasági negyede.
5/13 anonim válasza:
Pozsony? Jó vicc. Szerintem Londonban a Canary Wharf negyed hasonlít a leginkább építészetileg és hangulatilag. Persze sokkal kisebb, mint Manhattan.
6/13 A kérdező kommentje:
Ahogy nézegettem képeket, valóban Frankfurt tűnik ilyen nagyobb városnak, de az sem az igazi.
2016. jan. 2. 11:46
8/13 anonim válasza:
Frankfurt, Londonban a Canary Wharf és a City, Párizsban a La Defense
9/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2016. jan. 4. 21:49
10/13 anonim válasza:
Nekem is Puteaux (Párizs) jutott eszembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!