Kezdőoldal » Utazás » Európa » Ki indul ki a közeljövőben...

Ki indul ki a közeljövőben Angliába? (fél éven belül)

Figyelt kérdés
Én szeretnék és útitársat/lakótársat keresnék. :)
2015. dec. 29. 20:51
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
65%

Én megyek.. Május elején indulok, ez már 100 %..

23/N

2015. dec. 29. 21:12
 2/12 anonim ***** válasza:

Ne itt keress lakòtàrsat! Arra vannak a megfelelő facebook oldalak. Pl. a LION. Keress rà.

DE! Ha önàllósàgra kèptelen vagy, ki se gyere.

2015. dec. 29. 22:08
 3/12 anonim válasza:
65%
Én a nyár végén jöttem haza londoni utamról, februárban megyek ki újra :)
2015. dec. 29. 23:42
 4/12 anonim ***** válasza:

....

naponta tobb tucat magyar megy ki.......ne haragudj, de el se tudom képzelni, hogy te valaha a megye határt átléped. annyi eszed sincs, hogy facebookon megnézd a csoportokat..amikben utitársat, lakotársat keresnek, milyen az élet kint stb...

az elso is vicces kedvében van. 100% akkor valami, ha pl. ott vagy...illetve, ha már elmult.

2015. dec. 30. 08:36
 5/12 A kérdező kommentje:
Mennyi rosszmájú,energiavámpír ember van...Inkább cseszegeti a másikat,beszól,minthogy csendben maradna. Szánalom...:)
2015. dec. 30. 12:56
 6/12 anonim ***** válasza:

mitol lennék rosszmáju?

valoszinuleg tisztában vagy vele, hogy a facebook-on 100 ilyen csoport van...miért itt kérdezel? ott vannak a csoportokban az ott élok, oda dolgozni kijárok, az utazások szervezoi, azok, akik lakásokat, szobákat adnak ki..stb.

2015. dec. 30. 13:32
 7/12 A kérdező kommentje:
Mindezt le lehet írni normálisan is...nem kell úgy,hogy "Ennyi eszed sincs...Te tuti nem fogod átlépni a megyehatárt se ...blablabla". De az intelligencia egyből megmutatkozik:)
2015. dec. 30. 16:40
 8/12 anonim ***** válasza:

ma 08:36-nak

Első avgyok..

Csak, hogy tudd, nem vicceltem, de neked a rosszindulatú megjegyzés, irigység vagy az ostobaság miatt, hogy eszedbe sem jut, hogy vannak akiknek van segítsége. Ahogy nekem is van. Ezért is írtam, hogy 100% mert a testvérem segít aki szállást és munkát is ad. Már most közlöm mielőtt jönnél, hogy a testvérekben sem lehet megbízni(lehet ha van testvéred akkor nálad így lehet) de mi hál istenek mindig segítünk egymásnak.

2015. dec. 30. 16:50
 9/12 anonim ***** válasza:

nem éppen erre gondoltam, addigra még sok minden torténik...éppenséggel bármilyen tragédia megtorténhet. az a biztos és 100%, ami elmult.

egyébként én már tul vagyok ezen, 11 éve mentem ki Angliába segitség nélkul, majd onnan Ausztriába, Franciaországba, végul Svájcba. irigység nulla.

testvérem van..ketto is.

mégegyszer mondom, az a biztos, ami elmult! egyik nap még igy van, másik nap meg semmi sincs. ez a realitás.

2015. dec. 30. 18:09
 10/12 anonim ***** válasza:

"annyi eszed sincs, hogy facebookon megnézd a csoportokat.."

Neked meg annyi eszed sincs, hogy eszedbe jusson, hogy esetleg nem mindenkinek van facebook accountja. Attól függ szerinted valakinek az értelmi képessége, hogy éppen melyik oldalon keres magának útitársat? És tényleg nem tartod magad rosszmájúnak, amikor nyilvánvalóan kötözködési, illetve sértegetési szándékkal beböffentesz valamit egy kérdéshez, amihez állítólagos svájci lakosként rohadtul semmi közöd sincs? Ráadásként belekötsz valakibe, akinek ténylegesen a kérdés szólt és úgy válaszolt. Felőlem megjárhattad már az északi sarkot meg az argentín pampákat is nagy önállóan, attól még szánalmas vagy, öreg. Bocs az offért.

2015. dec. 31. 02:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!