Görögországban mindenhol egy hetes turnusok vannak?
Figyelt kérdés
Olyan apartmant keresek Görögországban, pontosabban Sartiban vagy környékén, ahol meg lehet szállni 10 napra is. Nem egy hétre, nem kettőre, 10 napra. Létezik ilyen, vagy ne is keressem? Esetleg valaki tud ilyen konkért helyet?2010. márc. 23. 11:11
1/7 anonim válasza:
Apartmanban biztos nehezebb föleg ha csúcsidöben mentek, de apukámék mindig 10 napra mennek, és ök voltak görögbe is meg horvátba is 10 napra, és mindig apartmanba, igaz az apartman 7 napra hirdette de juniusban járnak így mindig megengették nekik a 10 napot mindenhol.
2/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszod! Horvátországban mi is mindig 10 napot voltunk, ott mindegy, főleg ha ilyen "magánházhoz" mész. Görögországban még nem voltam, ezért vagyok tájékozatlan. Ráadásul augusztusban megyünk és az igencsak főszezonnak számít. Azért próbálkozom....
2010. márc. 23. 11:19
3/7 A kérdező kommentje:
ja és meg tudnád adni annak az apartmannak a nevét, ahol a szüleid nyaraltak? hátha ott nekünk is lenne esélyünk!
köszi!
2010. márc. 23. 11:20
4/7 anonim válasza:
Elsö vagyok, szüleim már 3 éve voltak ott, egy magyar családé volt, de az interneten kerestem nekik, anyuék megvoltak vele elégedve, de valahol ahogy leértek egyböl a tengerhez volt, vagy is északon eléggé. De én mindig neten kerestem nekik.
5/7 anonim válasza:
Szia!
Mi nem járunk Sartira,de a közelébe,Vrasna,Asprovalta,Stavros igen.
Ezeken a helyeken vannak 10 napos foglalások is.
Vértes útitárs utazási iroda Tatán,vagy Apollon travel Pesten ad információt.
Vrasnán ajánlom a Stella apartmant,Pipacs apartmant.
6/7 A kérdező kommentje:
köszi szépen az infókat! nagyon hasznos!!!!!!!
2010. márc. 23. 12:27
7/7 anonim válasza:
Utolsó válaszoló megint!
Ha nem ragaszkodtok Sarti környékéhez,akkor ajánlom Makrygialost is.Ez is egy halászfalu,ugyancsak Égei tenger part,csak kicsit másabb irányban,mint Sarti.
Itt is van 10 napos foglalás.
Dias apartman.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!