Kezdőoldal » Utazás » Európa » Kijottem tenerifere de elfogyo...

Kijottem tenerifere de elfogyott a penzem nincs szallasom es nem talaltam munkat még. Maradjak kint satorban? V menjek haza?

Figyelt kérdés
2015. dec. 2. 10:37
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
88%

Itt volt egy faszi aki leírta több kérdésben hogy tervez kimenni tenerifére csövezni hétszáz EUR-ral a zsebében. Most két eset van

1) Nemcsak én emlékszem erre a baromra és valami troll kilapátolta ide ezt a kérdést mintegy elképzelt folytatást.

2) Idióta barátunk megkapta ami járta neki (ti. egy irgalmatlan nagy frász az élettől) és most kicsit kótyagos a feje hogy mit is csináljon mert a baromság ami a fékezhetetlen agyvelejéből -- ami még Aromónak is becsületére vált volna -- kipattant, nohát arról kiderült hogy -- baromság.

Ha az első: húzzál innen a nyúlba!

Ha a második: magadnak kerested a bajt, mi megmondtuk hogy baromság, most mit akarsz még tőlünk?

2015. dec. 2. 13:04
 12/22 A kérdező kommentje:
:D most egy motelben aludtam. Olyan otletem is volt hogy epitek egy jurtat az erdoben.
2015. dec. 2. 13:13
 13/22 anonim ***** válasza:
66%

Pont ezt akartam mondani,hogy volt itt valami idióta,aki hetekkel ezelő naponta kérdezette,hogy milyen tenerifén csövezni stb,mert hogy ő ki akar menni hajléktalankodni!!!

Ezek szerint nem jött be a nagy csöves álom?!?De kár......ki gondolta volna........

2015. dec. 2. 13:14
 14/22 anonim ***** válasza:

A kérdés nem kamu.

http://www.gyakorikerdesek.hu/utazas__europa__7343341-vasaro..

Azt nem tudom miért kellett kimenni. Mi előre szóltunk.

2015. dec. 2. 21:52
 15/22 anonim ***** válasza:
72%
Utcan vagy de interneted van? Tenyleg nem kamu.
2015. dec. 2. 22:52
 16/22 anonim ***** válasza:
54%
Miért, nem lehet ingyen WiFi, ingyen internet valamelyik kávézó, étterem környékén?
2015. dec. 3. 09:31
 17/22 anonim ***** válasza:
59%
ajánlom figyelmedbe a wwoof-ot vagy a workawayt. kajáért+szállásért dolgozol, szerintem simán megéri. egy barátommal töltöttem el így 15 hetet Csehországban, utazáson kívül kb semmire nem kellett költenünk és nem csöves életet éltünk
2015. dec. 3. 13:36
 18/22 anonim ***** válasza:

17-es!

Ahhoz akaraterő kell(ene).

2015. dec. 3. 15:20
 19/22 anonim ***** válasza:

igen, ez nem hiszem hogy van a kérdezőben.

amúgy igényes kis csöves :D

2015. dec. 3. 15:53
 20/22 gyilki válasza:
100%
ÖKÖR! Meg is érdemled!
2015. dec. 6. 08:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!