Kijottem tenerifere de elfogyott a penzem nincs szallasom es nem talaltam munkat még. Maradjak kint satorban? V menjek haza?
Itt volt egy faszi aki leírta több kérdésben hogy tervez kimenni tenerifére csövezni hétszáz EUR-ral a zsebében. Most két eset van
1) Nemcsak én emlékszem erre a baromra és valami troll kilapátolta ide ezt a kérdést mintegy elképzelt folytatást.
2) Idióta barátunk megkapta ami járta neki (ti. egy irgalmatlan nagy frász az élettől) és most kicsit kótyagos a feje hogy mit is csináljon mert a baromság ami a fékezhetetlen agyvelejéből -- ami még Aromónak is becsületére vált volna -- kipattant, nohát arról kiderült hogy -- baromság.
Ha az első: húzzál innen a nyúlba!
Ha a második: magadnak kerested a bajt, mi megmondtuk hogy baromság, most mit akarsz még tőlünk?
Pont ezt akartam mondani,hogy volt itt valami idióta,aki hetekkel ezelő naponta kérdezette,hogy milyen tenerifén csövezni stb,mert hogy ő ki akar menni hajléktalankodni!!!
Ezek szerint nem jött be a nagy csöves álom?!?De kár......ki gondolta volna........
A kérdés nem kamu.
http://www.gyakorikerdesek.hu/utazas__europa__7343341-vasaro..
Azt nem tudom miért kellett kimenni. Mi előre szóltunk.
17-es!
Ahhoz akaraterő kell(ene).
igen, ez nem hiszem hogy van a kérdezőben.
amúgy igényes kis csöves :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!