Kezdőoldal » Utazás » Európa » Londonban milyennek számítanak...

Londonban milyennek számítanak az alábbi negyedek?

Figyelt kérdés

Elepnant and Castle

Kidbrooke

Eltham

Tower Hamlets

Stratford

Brixton

Lewisham

2015. nov. 27. 23:34
 1/6 anonim ***** válasza:
Egyik rosszabb mint a màsik. Ha fizetnènek, akkor sem laknèk egyikben sem. Sok magyar vagy amùgy mindegyikben, lévèn az itt elők jò rèsze csak ezeket tudja megfizetni.
2015. nov. 27. 23:38
 2/6 anonim ***** válasza:
Azért nem mindegyik olyan rossz. Stratford és Brixton sokat fejlődött az utóbbi időben. Lewisham sem annyira vészes hely. Elephant&Castle-t jobb elkerülni, főleg este. Tower Hamlets meg hát, mondjuk úgy, hogy fehér ember nem nagyon érzi ott magát otthon. Bár például a Canary Wharf is abban a kerületben van. Kidbrooke és Eltham azt se tudom hol vannak.
2015. nov. 28. 00:12
 3/6 anonim ***** válasza:
Lecsúszottak, én Brixtonról eddig csak rosszat hallottam, de a többiben sem laknék, ha fizetnének érte sem. Ami viszonylag megfizethető és biztonságos az pl Golders Green, Kilburn környéke, ott is sok a magyar.
2015. nov. 28. 02:14
 4/6 anonim ***** válasza:
A közhiedelemmel ellentètben itt a magyarok jó 80%-a minimàlbért vagy maximum kicsit többet keres. Ebbők kifolyólag csak ilyen, kètes eredetű helyeken tud szobàt kivenni. Egyik kerület sem ideàlis ezek közül lakhatàsra. De inkàbb ùgy fogalmazok, hogy maga London sem alkalmas erre. Plàne nem minimálbérből. Komolyan nem is èrtem miért gondoljàk hogy itt lehet egyàltalàn fèlretenni? Cigànyèlet mellett talàn. Normális èletet akar valaki, arra ott van több, jobban èlhető brit vàros, vagy màsik orszàg. 2 èvet húztam le Londonban, közel nem minimálbérért, de megtakarìtàsom minimàlis volt. Londonban akkor tudsz megélni kevès pènzből, ha durvàn igènytelen vagy, ès csak alszol-eszel-dolgozol.
2015. nov. 28. 12:26
 5/6 anonim ***** válasza:

Ismerem Stratfordot es most Canary Wharf-hoz kozel lakom.

Mondjuk ugy, hogy elegge kitunok a fehersegemmel. De sose volt problemam, pedig no vagyok, volt hogy ejjel jartam dolgozni.

London multikulturais kozeg, nem tudom az emberek mit varnak el. Ez nem Magyarorszag.

Teny, hogy vannak helyek, ahol en se erzem magam biztonsagban, de attol meg ezeken a kornyekeken is lehet talalni jo helyeket. A sok kamererol nem is szolva.

Ismerem Golders Green-t is, nekem pl. az a hely nem jon be.

2015. nov. 28. 17:13
 6/6 A kérdező kommentje:
Nyugi, eszembe sem lenne Londonba kiköltözni , az egyik ismerősömről pont ma tudtam meg hogy Kidbrookeban él és marhára nem lepukkant rész. Ikerházas 2 szintes kertesházas környék Greenwichhez és Blackheathhez közel.
2015. nov. 29. 00:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!