Kezdőoldal » Utazás » Európa » Elő- vagy utószezon?

Elő- vagy utószezon?

Figyelt kérdés

csak elő- vagy utószezoni nyaralásra futja,de nem tudjuk,mikor jobb. vagy mindegy? horvátország pl krk sziget,vagy olaszország pl bibione.

aki tapasztalt,megírná nekem,hogy időjárás és vízhőmérséklet szempontjából melyik időpont a jobb? jún vgén vagy szept elején indulnánk,2 picike babával

köszönöm!

2010. márc. 21. 08:24
 1/3 anonim ***** válasza:
Mivel én még sajna így nem voltam nyaralni (máshogy sem sokat), ezért csak annyit tudok javasolni, hogy próbáljatok időjárás és vízhőmérséklet jelentő honlapokat keresni neten, ahol mondjuk megtudjátok nézni tavaly milyen idő volt ezekben a hónapokban.
2010. márc. 21. 11:49
 2/3 Sato2558 válasza:

Utószezon!

Előszezonban nem biztos, hogy jó idő lesz.

2010. ápr. 23. 08:51
 3/3 anonim válasza:
Mindenkepp Utoszezon, mert a tenger akkora mar kellemes az uszni vagyoknak, a masik szempont, a legjobb dolog meghosszitani a nyarat egy utoszezoni nyaralassal, tudva azt hogy itthon mar kell a kabat es esernyo.
2011. máj. 18. 13:06

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!