Kezdőoldal » Utazás » Európa » Mi romániában olcsóbb, mint...

Mi romániában olcsóbb, mint Magyarországon? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Romániával kapcsolatos: 1. A magyar határhoz, hol van a legközelebbi benzinkút, ahol LPG autógázt is lehet tankolni? 2. Mennyi kint az LPG autógáz? 3. Mennyi a 95-ös benzin? 4. úthasználati díj nem fizetése miatt büntetnek? 5. Határ közelében, hol található piac? Ruha, cipő, stb.6. Mik azok a termékek, amelyek olcsóbbak mint Magyarországon? Arany, műszaki cikk, ruha, stb?
2010. márc. 19. 18:19
 1/4 anonim ***** válasza:
legyek öszinte? MINDEN SOKKAL OLCSÓBB!!!!!!!! főleg a benzin.
2010. márc. 19. 19:22
 2/4 anonim ***** válasza:

Én tavaly voltam, de a benzinen kívül hozzánk képest olyan nagy olcsóság nem volt, pedig nem csak a határ közelében kalandoztunk, mint a kóbor lovagok, hanem bementünk Bukarest vonaláig. Az élelmiszer szinte drágább volt, mint itthon, pedig nem egy lakótelepi kisboltban voltunk, hanem egy diszkontban. Voltam egy ruházati szaküzletben, na az mondjuk furcsa volt, kajak kellett volna egy cipő, megyünk az Elárasztott Falu irányába, kis szutyok falun keresztül, - még a kocsma is földes padlóval, de kedves emberekkel - azt egyszer csak ott figyel szombat este fél 8kor egy kétszintes butik NYITVA!

Vettem egy tornacipőt olyan 800 forint körüli lejért, meg szétnéztünk, de ott sem tapasztaltam, hogy nagy olcsóság lenne...

A falusi turizmusban viszont verhetetlen árak vannak, legalábbis ami a szállást illeti.

2010. márc. 19. 20:14
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm! Hasznos válasz.

Mégvalaki????

2010. márc. 20. 21:18
 4/4 anonim ***** válasza:

Az előző vagyok, most látom, hogy kifelejtettem valamit : az úthasználati díj miatt büntetnek ám, nem egy nagy összeg és ahogy átérsz a határon, meg is tudod venni.

Az üzemanyagárakat meg itt tudod megnézni, bár sajnos az LPG nincs benne...

[link]

2010. márc. 21. 12:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!