Kezdőoldal » Utazás » Európa » Svájcban élünk a párommal de...

Svájcban élünk a párommal de nekem nincs bewilligungom, ebből lehet baj?

Figyelt kérdés
Minden hónapban hazamegyünk es 90 nap a tartózkodási engedély turista célra. Lehet h hulye kerdes de ha monden hónapban megyunk aztán jövünk akkor a kijovetel olyan mintha ujra kezdődne a 90 nap szoval akkor nem lehet baj ugye? Es ha megállít a rendőr ő honnan tudja hogy miota vagyok itt? Bunkó válaszokat nem kerek. Köszönöm
2015. nov. 11. 07:14
 1/2 anonim ***** válasza:

Be vagy jelentkezve vagy nem? Németeknél kell egy olyan mint a lakcím igazolva´ny, csak papírformátumban, itt ebböl tudják, gondolom svájcban is.

Ha meg ott tartózkodsz, lehet valakinek szemet szúr, egyik kolegám unokatesója ott dolgozik, ott is lakik, egyszer lerobban a svájci autója, és a német rendszámossal ment haza, 1 hét múlva kopogtatott a rendör, hogy ellenörizze miért van ott anémet autó, meddig lesz ott, miért nincs átjelentve.

2015. nov. 11. 09:23
 2/2 anonim válasza:

"Lehet h hulye kerdes de ha monden hónapban megyunk aztán jövünk akkor a kijovetel olyan mintha ujra kezdődne a 90 nap szoval akkor nem lehet baj ugye?"

Nem lehet bajod,teljesen legális!

"Es ha megállít a rendőr ő honnan tudja hogy miota vagyok itt?"

Ne a rendőr,hanem a bevándorlási hivatal miatt foss. Őket 2 módon tudod leszerelni. 1. Legyen bizonyíték,hogy valóban elhagytad az országot 90 naponként. (Számlák,fotók,videók,telefonhívások,...) 2. Legyen valami olyan jövedelmed,ami nem köt Svájchoz,azaz igazolja,hogy nem a meló miatt vagy ott állandóan 90 napokat. (Na ez nem egyszerű. De hallottam olyanról,aki kamura be van jelentve a sógora MAGYARORSZÁGI cégéhez,de közben hozzád hasonlóan külföldön melózik.)

2015. nov. 11. 09:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!