Kezdőoldal » Utazás » Európa » Elfogok veszni? :D

Elfogok veszni? :D

Figyelt kérdés

Először utazom repülön ráadásul egyedül London luton!

Teljesen bevagyok pánikolva, félek a repüléstől, félek minde tol. Most kedden indulok, ha leszállok honnan tudjam hol keressem a poggyászom, melyik kapun menjek ki? Itt Mo.-on hogy mi történik? Kint mi hogy fog történni? Tapasztalatokat, nyugtatásokat szivesen fogadok hogy nem fogok elveszni :D

2015. nov. 7. 00:16
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Miért vesznél el? Egyik reptér sem hatalmas, és elég ha követed a tömeget. Olvasni nyilván tudsz, és mivel tudod, hogy melyik géppel repültél, a kijelzőn letudod olvasni, hogy a géped csomagjait hányas számú szalagra teszik. Exit szöveget meg tudod értelmezni.
2015. nov. 7. 01:37
 2/11 anonim ***** válasza:

Még senki nem veszett el repülőtéren. :)

Leszállás után követed a többieket.

2015. nov. 7. 04:48
 3/11 anonim ***** válasza:
Ráadásul London Luton egyáltalán nem nagy... Mész a többiek után. Amúgy 1000 ilyen kérdés van, ahol le van írva, hogy mi hogyan történik, keress rá!
2015. nov. 7. 11:24
 4/11 enzo. ***** válasza:
95%

Luton nem vészes, leszállást után kövesd a tömeget :) és a táblákat ami a csomagokhoz vezet, ott pedig egy nagy táblán ott lesz hogy melyik gépek érkeztek éppen és hogy hányas szalagon érkeznek a csomagok. Megkeresed a listában a gépedet és a mellette lévő számú szalaghoz mész és vársz :)

Akkor érdemes arról beszélni hogy elveszel-e ha a Charles de Gaulle reptérre érkezel vagy a JFKre :)

2015. nov. 7. 11:26
 5/11 anonim ***** válasza:

Ha az olvasási készséged is olyan rettenetes, mint a helyesírásod, tuti el fogsz veszni.

Minden egyéb esetben van némi esélyed, hogy megtaláld az exit táblát.

2015. nov. 7. 13:56
 6/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, teljesen megnyugodtam:)

Mi van már a helyesírásommal? Te vagy az Kati néni 4.-ből? Nem tök mind1 hogy írom le?

2015. nov. 7. 14:10
 7/11 anonim ***** válasza:

Elfogsz bizony veszni. :D

Rossz gépre fogsz szállni, valahol Indiában kötsz ki, a csomagod meg Dél-Afrikában. :d

Sose találnak meg.

Ne parázz, nem lesz semmi gáz. Csak egy repülőtér, ha pedig eltévednél biztos segít valaki.

2015. nov. 7. 18:38
 8/11 A kérdező kommentje:

Ez tényleg nagyon megnyugtatott, rendi vagy: D

Köszönöm, most már annyira nem pánikolok. Muszáj voltam valakikre hagyatkozni, hisz nagyon nem vár ott senki meg nagyon egyedül megyek, nyílván lesznek magyarok, de nem vagyok egy hű de barátkozos típus:)

2015. nov. 8. 00:55
 9/11 anonim ***** válasza:
#2: Te nem láttad a Reszkessetek betörőket? :D Pedig azt már mindenki látta legalább háromszor. :D
2015. nov. 14. 00:43
 10/11 A kérdező kommentje:

Sokszor megvolt :D

Jelentem megérkeztem, és mondtam, hogy el fogok veszni :D

2015. nov. 14. 00:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!