Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Most telepítm a windows...

Most telepítm a windows 8.1-ről windows 10. re Elfog veszni mindenem?

Figyelt kérdés
A windows 10 beszerzés gombra mentem
2015. aug. 28. 14:59
 1/8 anonim ***** válasza:

Nem tudok róla, hogy a rendszerpartíció tartalmához hozzányúlna, csak a Windows-t cseréli le.

Ennek ellenére tanácsos nem a rendszerpartíción tárolni az adatokat.

2015. aug. 28. 15:09
 2/8 anonim ***** válasza:

Ha csak frissítesz, akkor elvileg nem. Viszont az ilyen frissítések célszerűtlenek, hibákat hordozhat magában. A meglévő rendszerben létező, működést zavaró, lassító elemek megmaradhatnak pl. Tiszta telepítés egészségesebb.

Az is megszívlelendő, hogy rendszerpartíción nem tartunk mást, mint az oprendszert, telepített programokat.

2015. aug. 28. 15:15
 3/8 anonim ***** válasza:
Opsz, még nem akartam befejezni. Szóval, ha eddig a C-n volt minden személyes dolgod, akkor mindenképpen mentsd el valahová (másik partíció, pendrive, CD, DVD, külső merevlemez stb.) Az ördög nem alszik, ha csak frissítesz, akkor is beüthet a baj. Akkor meg már hiába vakargatjuk közösen a fejünket, hogy de hát elvileg...
2015. aug. 28. 15:18
 4/8 anonim ***** válasza:
0%
A "feketén" telepített programok, játékok, repülni fognak a gépről.
2015. aug. 28. 15:24
 5/8 |Orfeusz| ***** válasza:
#4 ez nem igaz, csak demagógia. Ha viszonylag friss a telepítés, nincs sok minden rajta, akkor kevesebb hibát eredményezhet a frissítés. Viszont így meg egyszerűbb is átpakolni a fontos dolgokat. Én a tiszta telepítés híve vagyok, szeretem formázni a rendszerpartíciót telepítésnél.
2015. aug. 28. 16:37
 6/8 A kérdező kommentje:

Eltünt a kaspersky anti virusom!

Minden más megmaradt

2015. aug. 28. 17:26
 7/8 A kérdező kommentje:

Most mit tegyek hogy vissza telepítsem a kasperskyt?

Doboz+ telepítő cd megvan

2015. aug. 28. 17:27
 8/8 anonim ***** válasza:
Vedd elő a telepítő CD-t és inditsd el a telepítést. A többi a Windows Installer dolga.
2015. aug. 28. 19:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!